Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anamarija Asanović: Dajte mi medice da se riješim straha!

None Foto: jurica galoić/Pixsell 7

Brojni poznati pojavili su se na otvorenju restorana 'Dinner in the Sky' . Mlada dizajnerica bojala se jesti na 40 metara visine, no ubrzo se sasvim opustila

Poznati restoran Dinner in the sky došao je u Zagreb. Među prvima koji su jeli u zraku na 40 metara visine je i mlada dizajnerica Anamarija Asanović. Pri podizanju u zrak vikala je 'Dajte mi medice se riješim straha'. Prvih pet minuta bila je uplašena, ali se opustila.

- Prije no što sam krenula u zrak nisam znala bojim li se visine ili ne. Sad znam da ne, ali nije mi svejedno – rekla je dizajnerica i dodala kao je ovo zanimljivo iskustvo koje bi ponovila. I voditelj Ivan Šarić degustirao je stisnutu terinu od jadranske hobotnice na salsi od crvene naranče s maslinovim uljem.

- Fina je hobotnica. I ova rakija biska je fina jer smanjuje strah - šalio se Ivan u zraku. U zraku su posluživali istarska vrhunska bijela, crvena i roza vina te rakije. Sva jela su u zraku kuhana na proizvodima nove Electroluxove linije, a pripremali su ih poznati kuhari Ante Udovičić i Robert Perić. Restoran je otvoren za javnost.

Komentari (29)
  • "poznati su jeli hobotnicu"... moje pitanje za vas je... tko je tu poznat?

    9. 5. 2012,   18:25
  • ha,ha,...bojala se jesti ali se nije bojala piti!!!!

    9. 5. 2012,   18:33
  • Dobro da nije bilo graha, jer ja naprimjer, jako se bojim visine, a kad se bojim, ondak se zna desit i da mi pobigne. A ond bi bilo, asti gospe, ca si to ija

    9. 5. 2012,   21:06