Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anamarija Asanović otkrila koji su trendovi u svijetu ljepote

None Foto: Tomislav Huha 12

Salon Bohemian Tribe Beauty Concept će skrojiti baš po svojoj mjeri, s individualnim pristupom svakoj novoj klijentici, a u skladu s najnovijim trendovima iz svijeta ljepote

Odavno je poznato kako su Splićanke jedne od najljepših žena na svijetu, s izuzetnim smislom za modu i estetiku. Uvijek pomno dotjerane i sređene, svojom bezvremenskom ljepotom s lakoćom pretvaraju popularnu splitsku rivu u istinsku modnu pozornicu. Stoga će ih nesumnjivo razveseliti vijest da je sinoć, u samom centru Splita, na adresi Slavićeva 11, otvorena nova beauty oaza pod nazivom Bohemian Tribe Beauty Concept.

Foto: Iris Ban

Već sam naziv sugerira smjer u kojem je vlasnica zamislila da se priča oko njezinog salona razvija. Naime, boem označava osobu koja je slobodnog uma, razigranog srca i nekonvencionalnog životnog stila, koja prilagođava uvriježeno mišljenje i ukorijenjenu tradiciju sebi i svojem načinu života.

Foto: Iris Ban

Upravo ta filozofija vidljiva je iz svakog aspekta interijera salona, uređenog s puno ljubavi, pažnje i topline. Šarmantne slike s inspirativnim porukama, žarko plavi i zeleni zidovi u kontrastu s drvenim elementima i bijelim detaljima te rasvjeta s chic, industrijskim štihom, glavne su okosnice unutarnjeg interijera, a ono što izdvaja ovaj salon od ostalih, jedinstvena je paleta beauty usluga. Tako, pored hair stylinga, Bohemian Tribe Beauty concept svojim klijenticama nudi usluge make up-a, manikuru i pedikuru, a uskoro će se unutar salona moći kupiti i prekrasna kolekcija accessories-a s potpisom poznatog domaćeg brenda Hippy Garden.

Foto: Iris Ban

Vlasnica salona Marina Milić, nakon dugogodišnjeg iskustva rada u inozemstvu, s poznatim i renomiranim imena te na velikim svjetskim projektima, odlučila se vratiti u rodni grad i otvoriti vlastiti salon.

Foto: Tomislav Huha

Salon koji će skrojiti baš po svojoj mjeri, s individualnim pristup svakoj novoj klijentici, a u skladu s najnovijim trendovima iz svijeta ljepote. Mjesto gdje će se moći osjećati ugodno i opušteno, navratiti nakon napornog dana i makar nakratko zaboraviti na vanjski svijet i prepustiti se u ruke vrhunskih stručnjaka.

Foto: Tomislav Huha

Svečano otvorenje, pored mnogobrojnih uzvanika, nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života, poput modne dizajnerice Anamarije Asanović, nekadašnjeg modela, a danas uspješne poduzetnice i učiteljice joge Petre Bianco, voditelja i glumca Ive Perkušića, fotografkinje Sonje Dvornik, Joletove supruge Ane Čagalj i mnogi drugi.

Foto: Tomislav Huha

Komentari (1)
  • rijetko iritantna ženska

    14. 11. 2017,   14:50
Message