Obavijesti

Show

Komentari 11

Anamarija Asanović otvorila prvi samostalni Showroom

Anamarija Asanović otvorila prvi samostalni Showroom
19

Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije s oduševljenjem su razgledali Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić i mnogi drug

VIDEO

Moda, ljepota i mnoštvo poznatih osoba na jednom mjestu oduvijek su bili odličan recept za uspjeh, no u slučaju dizajnerice Anamarije Asanović nesumnjivo je riječ i o velikom talentu.

Zaključili su to brojni okupljeni na sinoćnjem svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović na adresi Svačićeva 1 (Cankareva) u Splitu. Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice s oduševljenjem su razgledali Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić i mnogi drugi. 

Put do uspjeha Anamarija Asanović opisuje kao prepun izazova, no konačnim je rezultatima je i više no zadovoljna. To ne treba čuditi ako znamo da je do 29. rođendana radila i školovala se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu, uspješno plasirala nekoliko kolekcija, u međuvremenu zasnovala obitelj te, kao šećer na kraju, u svom rodnom gradu otvorila i prvi butik.

Ipak, ni u budućnosti ne planira posustati jer je, kako sama kaže, ljubav prema dizajnu jedna od njenih najvećih motivacija u životu:

- Sretna sam i vrlo uzbuđena što je otvorenje proteklo u odličnoj atmosferi, jer iza butika stoji mnogo rada, truda i odricanja. Imala sam beskrajnu potporu obitelji, od supruga do roditelja, koji su me od prvih dana poticali da slijedim svoje snove. Rezultat je tu, a novi pothvati tek slijede - poručila je dizajnerica, čije skorašnje nove revije modni poklonici s nestrpljenjem očekuju. 

Novootvoreni Showroom by Anamarija Asanović u romantičnom je duhu njenih kreacija, koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njenih novijih kolekcija naći će se kako jednostavniji dnevni komadi, tako i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale. Uistinu, put do novog butika pronaći će svi oni koji žele zablistati u svakoj prilici.

Osvježenje na 36 stupnjeva gosti su pronašli u aromatičnom talijanskom proseccu Bottega te šampanjcu Piper Heidsieck koji stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj, dok su za gastro delicije bili zaslužni Oyster & Sushi bar Bota Split. Za organizaciju samog događaja bila je zaslužna Split Vip Agency.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden