Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anamarija Asanović otvorila prvi samostalni Showroom

None Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic 19

Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije s oduševljenjem su razgledali Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić i mnogi drug

Moda, ljepota i mnoštvo poznatih osoba na jednom mjestu oduvijek su bili odličan recept za uspjeh, no u slučaju dizajnerice Anamarije Asanović nesumnjivo je riječ i o velikom talentu.

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Zaključili su to brojni okupljeni na sinoćnjem svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović na adresi Svačićeva 1 (Cankareva) u Splitu. Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice s oduševljenjem su razgledali Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić i mnogi drugi. 

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Put do uspjeha Anamarija Asanović opisuje kao prepun izazova, no konačnim je rezultatima je i više no zadovoljna. To ne treba čuditi ako znamo da je do 29. rođendana radila i školovala se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu, uspješno plasirala nekoliko kolekcija, u međuvremenu zasnovala obitelj te, kao šećer na kraju, u svom rodnom gradu otvorila i prvi butik.

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Ipak, ni u budućnosti ne planira posustati jer je, kako sama kaže, ljubav prema dizajnu jedna od njenih najvećih motivacija u životu:

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

- Sretna sam i vrlo uzbuđena što je otvorenje proteklo u odličnoj atmosferi, jer iza butika stoji mnogo rada, truda i odricanja. Imala sam beskrajnu potporu obitelji, od supruga do roditelja, koji su me od prvih dana poticali da slijedim svoje snove. Rezultat je tu, a novi pothvati tek slijede - poručila je dizajnerica, čije skorašnje nove revije modni poklonici s nestrpljenjem očekuju. 

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Novootvoreni Showroom by Anamarija Asanović u romantičnom je duhu njenih kreacija, koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njenih novijih kolekcija naći će se kako jednostavniji dnevni komadi, tako i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale. Uistinu, put do novog butika pronaći će svi oni koji žele zablistati u svakoj prilici.

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Osvježenje na 36 stupnjeva gosti su pronašli u aromatičnom talijanskom proseccu Bottega te šampanjcu Piper Heidsieck koji stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj, dok su za gastro delicije bili zaslužni Oyster & Sushi bar Bota Split. Za organizaciju samog događaja bila je zaslužna Split Vip Agency.

Foto: Tomislav Botić & Jure Ravlic

Komentari (11)
  • jolina ana uvik jako našminkana ..zašto?

    11. 8. 2017,   12:00
  • Bože, koja parada likova...ova operušana kokoš iz BB-a mi se nikako ne uklapa u interijer;)

    11. 8. 2017,   12:25
  • Nije li ova propala već nekoliko puta, zajedno sa investicijom koju je stari platio? Svi bi kruha bez motike, ajde delaj nešto tamo, get a job

    11. 8. 2017,   13:16
Message