Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anamarija Asanović prekinula s dečkom: Odselio je iz stana

None Foto: Marko Prpić/Dalibor Urukalović/Pixsell 18

Par je u veljači 2016. dobio kćer Zorku koju su nazvali po baki dizajnerice budući da se djevojčica rodila u zoru. Dizajnerica je jednom rekla da bi voljela sa surferom imati ljetnu svadbu

Modna dizajnerica Anamarija Asanović (29) i njezin partner, surfer Marin Siriščević prolaze kroz, kako piše Gloria, ljubavnu krizu. Siriščević se iselio iz njihovog zajedničkog doma u Splitu, a Anamarija je provela mjesec dana sa kćeri Zorkom (2) u Australiji kod oca, nogometnog trenera Aljoše Asanovića (52). 

HRABRO Nestala joj je kosa: Anamarija Asanović je šokirala izgledom

Foto: schreenshot 433 Instagram

Dizajnerica i surfer su se prije nekoliko mjeseci, prema pisanju Glorie, odlučili razdvojiti i zasad prekinuti svoju vezu. U istom tom razdoblju je Siriščević otputovao na regatu u Španjolsku koja je trajala mjesec dana, a Anamarija otišla sa kćeri u Melbourne odmoriti kod oca koji tamo trenira drugoligaški nogometni klub Melbourne Knights te mu pomoći da uredi stan. Usto, Zorka je 13. veljače proslavila drugi rođendan s djedom i mamom. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Anamarija je tijekom boravka u Australiji pohvalila na društvenim mrežama da uživa u surfanju, izložbama u Nacionalnoj galeriji Victoria i obilasku turističkih atrakcija. Od jeseni 2016. je u Splitu predavačica na tečaju modnog dizajna gdje predaje modu i dizajn, a u grupi ima desetak polaznika. Dizajnerica je rekla da joj odgovara ležerniji ritam predavanja zbog kćeri Zorke. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Obično je to tri sata tjedno, a više ne bih ni stigla uz majčinske obaveze - istaknula je jednom Asanović koja uz podučavanje radi na svojim kreacijama. Polaznike podučava modi i dizajnu, ali i marketingu, stylingu za revije i svim onim kako je objasnila, malim tajnama koje prethode uspješnoj modnoj reviji. Otkrila je i što je njezinim učenicima najteže svladati. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Najteže im je bilo ono što je teško i nama profesionalnim dizajnerima, a to je odabir teme i dosljednost. Naime, svaka kolekcija mora ispričati priču, mora imati temu da bi zainteresirala buduće kupce - zaključila je dizajnerica. 

ĐACI SU AMBICIOZNI I ZAHTJEVNI Anamarija Asanović: 'Stroga sam i pravedna s učenicima'

Foto: schreenshot 433 Instagram

Anamarija je kćer nazvala po baki Zorki, a budući da se rodila u zoru nije nimalo dvojila o imenu. Jednom je rekla kako su ona i Marin počeli planirati vjenčanje nakon poroda i da bi željela ljetnu svadbu. 

 

Komentari (88)
  • 3h tjedno radi a vise ne moze ni stici zbog majcinskih obaveza...idem se bacit kroz prozor

    21. 3. 2018,   09:18
  • Kakva sam ja to majka i kakve ja to majcinske obaveze imam kad radim 40h tjedno i dvoje djece imam.

    21. 3. 2018,   09:14
  • Čuj ovu, radi 3 sata TJEDNO, a više ne ni stigla uz majčinske obaveze??? Pa daj se pokrij ušima od sramote! Što je sa ženama koje rade uz četvero, petero djece? i to rade kao liječnice, odvjetnice, inženjerke?

    21. 3. 2018,   09:31
Message