Obavijesti

Show

Komentari 5

Andrea Ćupor: Naš brak je samo pitanje vremena...

Andrea Ćupor: Naš brak je samo pitanje vremena...
1

ROMANTIKA U DUBROVNIKU Ognjen Vukojević i Andrea Ćupor danju su šetali po zidinama, a “najluđu” noć u godini proveli su na Stradunu

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević (24) i bivša Miss Hrvatske Andrea Ćupor (26) zajedno su godinu dana. Novogodišnju noć nisu dočekali u zadimljenom zagrebačkom klubu, nego na svježem zraku  - na dubrovačkom Stradunu. Nije im bilo hladno.
- Bilo nam je super! Slušali smo Jinxe i Coloniju. Što se tiče novogodišnje odluke, neka sve bude kao i lani. Neskromno je tražiti nešto više - ispričala nam je bivša manekenka.
Ona i Ognjen u vezi su godinu dana, a i prvo ljetovanje su proveli u romantičnom Dubrovniku. Na Staru godinu prošetali su se dubrovačkim zidinama i uživali u suncu.
- U Ognjenu sam pronašla sve što sam tražila. Realan je i čvrsto stoji na zemlji. U ozbiljnoj smo vezi i brak je pitanje vremena i formalnosti - nedavno je izjavila za Story. Kaže da ju je Ognjen osvojio iskrenošu, šarmom, srdačnošu i smislom za humor.
Čuju li se svadbena zvona?
- Brak nije jamstvo. Mi smo u ozbiljnoj vezi i to je samo pitanje vremena i formalnosti. Ništa ne treba forsirati - rekla je diplomirana ekonomistica, koja je sama svoj gazda jer je otvorila tvrtku za organizaciju događaja.
Ognjen trenutačno igra za kijevski Dinamo.
- Imam klizno radno vrijeme, pa mogu često odlaziti kod Ogija. Zbog udaljenosti naša veza nimalo ne pati. Sve savršeno funkcionira. Imamo svoje živote, ali nismo razdvojeni. Imamo idealnu vezu jer se uopće ne svađamo - kaže Andrea. Prije Ognjena, Andrea je bila dvije godine u vezi s nogometašem Edijem Bosnarom. Nakon prekida izjavila je da je prerasla nogometaše.
- Rekla sam to, ali srce ne bira - zaključila je uz smijeh. Nedavno je korigirala nos, koji je vidno manji. Ona tvrdi da je bila na operaciji samo zbog kroničnih problema sa sinusima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...