Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Andrej Dojkić tajio da ima kćer: 'Za Nicole nisu znale ni kolege'

None Foto: Boris Scitar/PIXSELL 4

Osim što je dobio malenu Nicole, na poslovnom planu je također bilo uspjeha. Glumio je u seriji 'Čista ljubav', a utjelovio je i ulogu mađarskog nogometaša Laszla Horvatha u filmu 'The Match'

Kazališni i filmski glumac Andrej Dojkić (38) u rujnu je prošle godine sa djevojkom, Dubrovkinjom Ines Cvjetović, dobio kćer Nicole (1). Nekoliko mjeseci su tajili da su postali roditelji, a onda su krajem prosinca na društvenim mrežama objavili fotografiju s curicom, piše Story. Nicole je jučer napunila godinu dana. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Do sada glumac nije otkrio kada je započela romansa između njega i Ines, no prije dvije godine je progovorio o ljubavi.

- Dubrovkinje su najatraktivnije. Godišnje doba nema veze s ljubavlju. Ona se dogodi ako se treba dogoditi, bilo gdje, bilo kad i u bilo koje godišnje doba. Uspjeh je imati djevojku kojoj niste zanimljivi jer ste poznati - rekao je svojedobno Andrej. 

Robert Anić/Pixsell | Autor: Robert Anić/Pixsell Foto: Robert Anić/Pixsell

Proteklih godinu dana, život mu je bio vrlo uzbudljiv. Osim što je dobio malenu Nicole, na poslovnom planu je također bilo uspjeha. Glumio je u seriji 'Čista ljubav', a utjelovio je i ulogu mađarskog nogometaša, koji je 1944. završio u logoru Kecskemet, Laszla Horvatha u filmu 'The Match' redatelja Jakova Sedlara (66). Zbog te je uloge Dojkić izgubio 15 kilograma pridržavajući se stroge prehrane i vježbanja. 

petra sanader | Autor: Petar Glebov/PIXSELL Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Andrej se proslavio u seriji 'Zabranjena ljubav', a nakon toga je radio na sve više glumačkih projekata, Na početku karijere obilježila ga je veza s glumicom Petrom Sanader, starijom kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera, koja je s njim studirala glumu. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Komentari (22)
  • Kako se samo usuđuje...nije javio medijima da je dobio kcer,sramotno ponasanje..

    12. 9. 2018,   10:42
  • i onda stave sliku njega sa sanaderovom kceri, pa dajte nam sliku njega i Ines s kojom ima kcer

    12. 9. 2018,   10:53
  • Sve manje ljudi a sve više neljudi.

    12. 9. 2018,   11:05