Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Andreja Pejić u novoj kampanji za rublje: 'Nisam prihvaćena...'

None Foto: Instagram 7

Pejić je otkrila i kako joj je ovo prvo snimanje za australsku kampanju za donje rublje. Društvo su joj pravile zagovornice za raznolikosti Shanaya Peters, Maia Cotton i Madeleine Hunt

Manekenka Andreja Pejić (28) prvi je transrodni model koji sudjeluje u novoj kampanji 'Bonds'. Kampanja želi pozitivno utjecati na svoju publiku te dokazati da je sve u pozitivnom razmišljanju.

Foto: privatni album

Pejić je otkrila i kako joj je ovo prvo snimanje za australsku kampanju za donje rublje. Društvo su joj pravile zagovornice za raznolikosti Shanaya Peters, Maia Cotton i Madeleine Hunt.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Donje rublje dostupno je i online, a sve je prilagođeno tome da se žene dobro osjećaju u ljepoti svog tijela. 

- Ne mogu reći da sam puno radila u Australiji. Moram biti iskrena, to me povrijedilo jer je Australija moj dom - rekla je Andreja i dodala kako se ne osjeća prihvaćeno na australskom tržištu koliko druge manekenke. Smatra da nije prihvaćena jer je drugačija od drugih. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Podsjetimo, Pejić je prva transrodna manekenka koja je potpisala ugovor s modnom agencijom Ford Models.

Prvi put na svjetskoj pisti se prošetala za Jean Paul Gaultiera 2011., a nosila je i odjeću Marca Jacobsa, Rafa Simonsa, Paula Smitha i mnogih drugih.

70 Cannes Film Festival 2017, Red carpet AmFar Party | Autor: Camilla Morandi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Camilla Morandi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Andreju su modni agenti uočili kada je radila u McDonald'su u Melbourneu. Tamo s obitelji živi od 1999., a prije toga živjela je u izbjegličkom kampu u Srbiji. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Komentari (42)
  • Ova ista ko ona u ljubav je na selu

    8. 3. 2019,   18:01
  • Šta moderni svijet napravi od čovjeka, kao da je nornalno kiflu na panj da bi od muškaraca postao žena

    8. 3. 2019,   18:50
  • Andrej* Pejić.

    8. 3. 2019,   18:04