Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'

None Foto: Privatni album 8

LJUBAV JE U 'BIGIJU' Anezi i Bogo završili su pod plahtama još u Big Brother kući, a nastavili su se viđati i 'vani', nakon što je završio reality show u kojem nisu uspjeli pobijediti

Najbolje što mi je ‘Big Brother’ donio je odnos s Anezi, kaže nam Nikola Sedlar Bogo (23), koji dodaje da mu se ona sviđa kao čovjek i kao žena.

Foto: RTL televizija

- Vidjeli smo se na kavi i upoznali malo bolje izvan kamera. Privukla me je, ona je fantastična osoba i jako sam sretan što sam upoznao takvu ženu - otkrio je Bogo, koji se nakon showa svakodnevno čuje s pjevačicom Anelom Nezirović Anezi (31).

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić NEŠTO SE KUHA Privukla me, fantastična je osoba. Imam sreće što sam je upoznao, kaže Bogo o Anezi...

Prije Boge, Anezi je 'ljubovala' s Lukom Rokom Medunovićem (23) zbog tjednog zadatka u kojem su oborili Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Njihova romansa brzo je završila svađom. Luka je nakon toga izašao iz BB kuće, a Anezi je plakala za njim. On joj je ostavio pismo u kojem je napisao kako je u njoj našao prijatelja, ali možda i nešto više, no Anezi ga je brzo zaboravila.

Foto: RTL televizija


- Kad je Luka izašao iz BB kuće, za mene je to bila gotova priča. Bogo me je počeo privlačiti, s vremenom sve više - rekla nam je Anezi.
 Veliki brat im je pripremio romantičnu večeru, a nakon toga su završili u krevetu. Luka je nakon izlaska iz BB-a na Instagramu objavio kako tetovira Anezino ime.

Foto: RTL televizija

- Sve je bio samo mali performans i zezancija na koju su svi zagrizli. Kad već mogu, zašto da ne - rekao je Luka. Dok je on pokušavao prevariti javnost, Splićanin Bogo je češkao i grlio pjevačicu, a prije odlaska iz showa ostavio joj je pjesmu.


Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić TETOVAŽA DIGLA UZBUNU Luka Rok je na Instagramu objavio ‘tetovažu’ s imenom Anezi, ali ispala je lažna...

- Bogo je čovjek velike emocionalne inteligencije - kaže Anezi i dodaje da je pravi romantičar. Ana-Marija Brdek (30) i Bojan Mrđenović (35) također su svoj ljubavni odnos počeli u BB kući.

- Rekla sam već milijun puta da mi se Bojan sviđa. Mislim da je to jedino mišljenje koje neću promijeniti - rekla je Ana-Marija te dodala kako uživaju u zajedničkim momentima, ali da shvaća kako njihovi trenuci odišu provokacijama.

Foto: RTL televizija ANA-MARIJA I BOJAN Milijun sam puta rekla da mi se Bojan sviđa, to se neće promijeniti, kaže Velikogoričanka

Pokušaj produbljivanja odnosa u BB kući započeli su i Lucija Stojak (23) i Antonio Benčak (21). Svakodnevno su se svađali, mirili, ali i razmjenjivali nježne dodire. Križevčanin je mnogo puta priznao da se zaljubio u Splićanku, ali i da ne želi imati veze s njom jer mu se, kako kaže, ne sviđa njezin karakter.

Foto: RTL televizija ANTONIO I LUCIJA Antonio se u Splićanku zaljubio, ali ne sviđa mu se njezin karakter...

- Ostat ćemo prijatelji i to je to - komentirala nam je Lucija. U prošlosti je show spojio Violetu Halitaj i Nikšu Kekezovića, Marinu Raguž i Romana Obilinovića, a neko vrijeme sretni su bili Marijana i Nemeš...

Vidi ovo: Rita Ora otkrila da je biseksualka.

Komentari (97)
  • Taman naručio drva, stižu za tjedan-dva. složit ih prije ljeta i mirno dočekat zimu...

    16. 5. 2018,   08:23
  • Anezi uživa u tome da je netko netko obožava jer očito ima neke komplekse. Da je Bogo oličenje neke inteligencije pa i emocionalne sumnjam. On je samo zaljubljen a ona uživa u toj pažnji. A da je neki frajer nije. Užasno me iritira njegov govor poput mumljanja.

    16. 5. 2018,   08:52
  • Baš loša sezona Bigija, bilo je dosadno, bez prave zabave, a o inteligenciji...ma nje nije bilo ni u tragovima. Mislim da ekipa koja je birala ljude koji ulaze u kuću ovaj put je napravila izrazito loš odabir.

    16. 5. 2018,   10:02