Obavijesti

Show

Komentari 97

Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'

Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'
8

LJUBAV JE U 'BIGIJU' Anezi i Bogo završili su pod plahtama još u Big Brother kući, a nastavili su se viđati i 'vani', nakon što je završio reality show u kojem nisu uspjeli pobijediti

VIDEO

Najbolje što mi je ‘Big Brother’ donio je odnos s Anezi, kaže nam Nikola Sedlar Bogo (23), koji dodaje da mu se ona sviđa kao čovjek i kao žena.

- Vidjeli smo se na kavi i upoznali malo bolje izvan kamera. Privukla me je, ona je fantastična osoba i jako sam sretan što sam upoznao takvu ženu - otkrio je Bogo, koji se nakon showa svakodnevno čuje s pjevačicom Anelom Nezirović Anezi (31).

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Prije Boge, Anezi je 'ljubovala' s Lukom Rokom Medunovićem (23) zbog tjednog zadatka u kojem su oborili Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Njihova romansa brzo je završila svađom. Luka je nakon toga izašao iz BB kuće, a Anezi je plakala za njim. On joj je ostavio pismo u kojem je napisao kako je u njoj našao prijatelja, ali možda i nešto više, no Anezi ga je brzo zaboravila.


- Kad je Luka izašao iz BB kuće, za mene je to bila gotova priča. Bogo me je počeo privlačiti, s vremenom sve više - rekla nam je Anezi.
 Veliki brat im je pripremio romantičnu večeru, a nakon toga su završili u krevetu. Luka je nakon izlaska iz BB-a na Instagramu objavio kako tetovira Anezino ime.

- Sve je bio samo mali performans i zezancija na koju su svi zagrizli. Kad već mogu, zašto da ne - rekao je Luka. Dok je on pokušavao prevariti javnost, Splićanin Bogo je češkao i grlio pjevačicu, a prije odlaska iz showa ostavio joj je pjesmu.


- Bogo je čovjek velike emocionalne inteligencije - kaže Anezi i dodaje da je pravi romantičar. Ana-Marija Brdek (30) i Bojan Mrđenović (35) također su svoj ljubavni odnos počeli u BB kući.

- Rekla sam već milijun puta da mi se Bojan sviđa. Mislim da je to jedino mišljenje koje neću promijeniti - rekla je Ana-Marija te dodala kako uživaju u zajedničkim momentima, ali da shvaća kako njihovi trenuci odišu provokacijama.

Pokušaj produbljivanja odnosa u BB kući započeli su i Lucija Stojak (23) i Antonio Benčak (21). Svakodnevno su se svađali, mirili, ali i razmjenjivali nježne dodire. Križevčanin je mnogo puta priznao da se zaljubio u Splićanku, ali i da ne želi imati veze s njom jer mu se, kako kaže, ne sviđa njezin karakter.

- Ostat ćemo prijatelji i to je to - komentirala nam je Lucija. U prošlosti je show spojio Violetu Halitaj i Nikšu Kekezovića, Marinu Raguž i Romana Obilinovića, a neko vrijeme sretni su bili Marijana i Nemeš...

Vidi ovo: Rita Ora otkrila da je biseksualka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao