Obavijesti

Show

Komentari 101

Anezi i Klara ispale pred finale, pobijedit će Aleks, Hana ili Iva

Anezi i Klara ispale pred finale, pobijedit će Aleks, Hana ili Iva
10

U utorak navečer Gospodin Savršeni odlučio je kako je show završio za dvije djevojke s kojima se najmanje zbližio. Još se samo tri djevojke bore za Goranovo srce

VIDEO

Na početku emisije Goran je poveo Klaru na najuzbudljiviji spoj nasamo kako bi se mogli bolje upoznati te kako bi se uvjerio ima li među njima prave kemije ili je ipak riječ o prijateljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:58

Zajedno su proveli predivan dan u Grožnjanu, gdje su stigli helikopterom iz Zagreba, što je potpuno oduševilo Klaru pa se odlučila otvoriti Goranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je jako romantično i prijavila sam se u ovaj show da te upoznam jer si se meni, kao i ostalim djevojkama, svidio na prvi pogled. No imam 32 godine te se ne mogu ponašati kao da mi je 23 - kazala mu je Klara i referirala se na njegove poljupce s ostalim djevojkama.

- Klara mi je večeras bila jako slatka i pokazala mi je puno više nego do sada -priznao je Jurenec koji i nakon spoja sa simpatičnom Njemicom nije bio siguran koja je djevojka prava za njega pa je odlučio pozvati Ivu na single date kako bi ga ona opustila i smirila glavu.

Goran je Ivi odlučio ispuniti veliku želju pa ju je odveo na jahanje u Mirnovec, a Hana je bila vrlo ljubomorna jer je to bila i njezina velika želja, a on joj to nije omogućio.

- Jahanje s Ivom bilo je odlično i jako opušteno. Nismo trebali puno pričati, mi ne trebamo riječi da jedno drugo razumijemo jer imamo iste misli, što mi je jako drago - otkrio je Gospodin Savršeni.

Nakon što su se vratili sa spoja, u vili ih je dočekala napetost koja se mogla rezati nožem, a najveću dramu opet su napravile Hana i Aleksandra koje nisu prestale s međusobnim podbadanjem i svađom, a stanje u vili kratko i jasno rezimirala je Anezi.

- Ostalo je pet djevojaka totalno različitih karaktera, različitih nivoa zrelosti i različitih intenziteta emocija prema Goranu i u zraku vladaju totalno nerazumijevanje i napetost - zaključila je.

Pretposljednja ceremonija ruža bila je sve bliže, a cijela je situacija bila previše za Aleks koja se odlučila povući na osamu, gdje joj se pridružio Goran te je smirio nježnim poljupcem, što je izazvalo ljubomoru među ostalim djevojkama.

Na ceremoniji ruža Goran je imao samo tri ruže koje je odlučio dati  Aleksandri, Ivi i Hani pa je show završio za Klaru i Anezi.

- Opet je prva ruža bila moja i nadam se da će i ona posljednja biti moja -kazala je zaljubljena Aleks.

Što vam kaže horoskop: Zbog čega bi vam se mogla raspasti veza s partnerom?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden