Obavijesti

Show

Komentari 38

Anezi poput Lidije Bačić izvela performans: Ionako sam nudist

Anezi poput Lidije Bačić izvela performans: Ionako sam nudist
10

Inspirirana nedavnim 'gologuzim performansom' od stanovite pjevačice, samo večeras odlučila sam postati i seksi animatorica jer je to moj novi službeni naziv koji sam smislila za novu kategoriju, rekla je Anezi

VIDEO

Pjevačica i bivša natjecateljica reality showa 'Big Brother', Alena Nezirović Anezi (32) ponovno se oglasila na svom Instagram profilu te javno komentirala nedavnu objavu Lidije Bačić (33) u kojoj nosi izrezane hlačice i pokazuje golu stražnjicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

- Inspirirana nedavnim 'gologuzim performansom' od stanovite pjevačice, samo večeras odlučila sam postati i seksi animatorica jer je to moj novi službeni naziv koji sam smislila za novu kategoriju koja se mahom nepošteno gura pod kategoriju pjevačica - napisala je Anezi te dodala kako to nije 'animir dama' jer to nije originalno. Uz maštoviti opis, Alena je objavila i video u kojem joj je guza u prvom planu. 

Anezi je dodala kako nije samo 'seksi animatorica' već i pjevačica, 'showbizerica', YouTuberica, reality sudionica i upravna pravnica.

- Seksi animatorica. Priznajte da vas je animiralo, ali i bilo seksi. Kao što sam rekla svi smo mi božja djeca i ništa nije za osudu. Samo treba stari nazvati pravim imenom. Ulogu seksi animatorice ne bih jeftino naplaćivala, a cijela zarada išla bi u dobrotvorne svrhe - objavila je pjevačica. 

Anezi Lidiji Bačić smislila novu titulu: Lili, nisi samo pjevačica
Anezi Lidiji Bačić smislila novu titulu: Lili, nisi samo pjevačica

- Jednog dana ako budem mega popularna i uspješna mogla bih se fotkati gola za neki časopis. Ionako sam nudist. Za svaki slučaj da ne bi bilo u DM-u 'Seksi ti je d*pe' ili 'Ne treba ti u glas i stas da budeš seksi animatorica jer znam i jedno i drugo. Samo čvrsto izražavam stav - rekla je Anezi. 

Prije nekoliko dana, Anezi je poslušala zahtjev obožavatelja te javno komentirala najnoviju objavu Bačićke. 

Podsjetimo, Lille je pozirala u trapericama koje imaju rupe kako bi pokazala golu stražnjicu. Osim fotografije, fanove je 'počastila' i videom. 

-  Pitaju me neki kako komentiram ovo? Pa evo: Moje mišljenje je da smo svi djeca božja i da je svatko od nas točno tamo gdje je sam zaslužio biti - napisala je Anezi o kolegici.

Pokretanje videa...

00:08

Pjevačica, koja je u realityjima 'Big Brother' i 'Gospodin Savršeni' vidjela priliku da se promovira, dodala je da tko nije, ne treba ni shvatiti, što je željela reći.

- Kod mene gotovo ništa nije za osudu. I, da se razumijemo - Lili itekako ima vrhunski glas, to je jasno onom koji ima sluha. I, itekako ima i stas, to je jasno svakome tko ima vida - nahvalila je Lidiju. 

Ipak, istaknula je kako joj se, kad je počela snimati za YouTube, učinilo poštenim da si u opisu zanimanja, uz pjevačicu, doda i titulu youtuberice.

- Ako budem odlučila da u kontinuitetu pohoditi realityje stavit ću: serijska reality sudionica, obećavam - našalila se Anezi sama sa sobom

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao