Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'

None Foto: RTL 13

Na televizoru izgledaš deblje nego inače, rekla je majka Ani i neugodno ju iznenadila. S njezinim zaručnikom Antom Starim nije, kako se čini, u najboljim odnosima

Reality avanturi BB stanara polako se bliži kraj, ali to ne znači da je Big Brother stao s izazovima i iznenađenjima. Naime, ovaj tjedan za njih je vrlo emotivan jer su dobili priliku sresti se s dragim ljudima i dobiti informacije iz vanjskog svijeta.

TRANSFORMACIJA Pogodi tko sam: Prepoznajete li ovu dugokosu BB plavušu?

Stanarka Alena Nezirević Anezi (31) dobila je priliku pročitati pismo u ispovjedaonici koje joj je napisao bivši sustanar i reality 'simpatija' Luka Rok Medunović (23).

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Prije otvaranja pisma, Big Brother joj je ponudio dvije opcije -  da pročita pismo čime se od nagrade skida 2000 kuna ili da ga ne pročita, čime nagrada ostaje nepromijenjena. Anezi ga je odlučila pročitati, piše RTL.

Foto: RTL televizija

Luka joj je poručio da ostane jaka te da se ne da provocirati od 'nekih ljudi'. Dodao je kako je u njoj našao prijatelja za cijeli život, a možda i nešto više. Njegove riječi rasplakale su pjevačicu, ali i ostale sustanare koji su sve pratili na TV ekranu u dnevnom boravku.

BIG BROTHER SUZE Stanari 'pucaju': Ribica plakala s kćeri, a Antonio je vidio tatu

Iduća na redu za susret s dragom osobom bila je Ana Marković (27), ali i to je imalo svoju cijenu. Naime, ukoliko odluči otvoriti vrata vrta nagrada se smanjuje za 10 tisuća kuna, a ukoliko to ne učini, nagrada raste za 5 tisuća kuna.

Foto: RTL televizija

- Ja sam bila optužena da sam došla radi love. Nagrada se spušta zbog gluposti svaki dan, pa može i zbog ovoga. Zanima me, želim otvoriti vrata vrta - rekla je Bjelovarčanka kojoj je u posjet stigla majka Štefica.

Foto: RTL televizija

Anu je prilično iznenadio mamin novi imidž. Komentirala je kako se ofarbala i izbrijala glavu. Doznala je da je u vanjskom svijetu sve uredu, a kakvo je stanje u stanu u kojem živi s psom i zaručnikom Antom Starim nije saznala, jer njezina mama, sudeći prema izrečenom, tamo nije bila. Šuška se kako nije u najboljim odnosima sa zaručnikom svoje kćeri.

Foto: RTL televizija

Anu je mama zatim neugodno iznenadila s još jednom informacijom.

- Na televizoru izgledaš deblje nego inače - rekla joj je. 

Foto: RTL televizija

 

Komentari (55)
  • Dobra fora od strane produkcije.. na kraju ce ispast da je nagrada pobjedniku 1000 kn

    26. 4. 2018,   11:49
  • mama joj je izgleda stvorena za emisije poput BB, ljubav je na selu ili ono mijenjam ženu

    26. 4. 2018,   12:15
  • Nije to irokeza, to je takozvana "Gnijezdo frizura".

    26. 4. 2018,   11:45