Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Angažirao se: Justin Bieber krenuo u borbu protiv rasizma

None Foto: WP#JRAK/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL. 3

Pjevač je dao potporu inicijativi ‘Crni životi su bitni’. Upozorio je kako je rasizam sve više prisutan u društvu. Inače, Bieber je postao religiozan i sve se više angažira u crkvi

Bijelac sam i Kanađanin te nikad neću znati kako se osjeća Afroamerikanac, ali ono što znam je da sam spreman ustati i iskoristiti svoj glas kako bismo pobijedili rasizam, izjavio je Justin Beieber (23).

Pjevač je dao potporu inicijativi ‘Crni životi su bitni’. Upozorio je kako je rasizam sve više prisutan u društvu.

Justin Bieber Purpose World Tour O2 Arena | Autor: Dan Jones/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Dan Jones/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Inače, Bieber je otkazao ostatak turneje kako bi se posvetio vjeri. S njim u crkvu ide sin Arnolda Schwarzeneggera, Patrick (23).

Viđeni su na večernjoj misi. Justin je u rukama nosio molitvenik pentekostne crkve Hillsong. Prošlog je mjeseca nakon misnog slavlja paparazza pokosio kad je automobilom izlazio iz dvorišta crkve.

Naughty Boy to support Justin Bieber | Autor: Yui Mok/Press Association/PIXSELL Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Komentari (4)
  • "Ustani i kreni Strazari su otrovani, konji su spremni Ustani i kreni Magla se digla, vani zora rumeni Jos samo jednom pogledaj taj zid Jos jednom pogledaj ..."

    25. 9. 2017,   18:15
  • Spavaš li mirno, Esih Bruno?

    26. 9. 2017,   00:21
  • protiv rasizma se treba boriti

    25. 9. 2017,   18:49