Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Angelina: 'Bila sam punkerica u srednjoj, odijevala sam kožu'

None Foto: PIXSELL/kolaž 9

Sjećam se da sam jedan put prije audicije za ulogu nosila kožne hlače. Nekoliko sam sati bila u njima na suncu i toliko su se skupile i zalijepile za moju kožu da nisam mogla dobro odigrati traženu scenu, sjetila se Jolie

Nakon duge šutnje odvažno je progovorila o svemu što već neko vrijeme zanima njezine obožavatelje. Pozirajući u donjem rublju za novo izdanje magazina Harper's Bazaar, glumica Angelina Jolie (44) je pričala o svom djetinjstvu, odrastanju, te na koncu sazrijevanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam bila popularna u srednjoj školi. Bila sam punkerica, nosila sam kožu, pvc materijale i mrežaste čarape, to su bila moja tri omiljena materijala u ranim dvadesetima - otkrila je.

JOLIE SE OSLOBODILA Angelina je pozirala gola u 45. godini: 'Divlja sam i nemirna'

- Sjećam se da sam jedan put prije audicije za ulogu nosila kožne hlače. Bile su nove, ja sam nekoliko sati bila u njima na suncu i toliko su se skupile i zalijepile za moju kožu da nisam mogla dobro odigrati traženu scenu. Ulogu nisam dobila, ali svejedno sam jako voljela te hlače. Nešto slično odjenula sam i na prvo vjenčanje s Jonnyjem Leeom Millerom - dodala je.

Maleficent: Mistress Of Evil European Premiere | Autor: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Angelina danas nosi sasvim drugačiji stil, a priznala je kako su je djeca i sve ono što je proživjela proteklih godina jako promijenili.

- U svojim dvadesetima bila sam fokusirana na ono što nemam, danas znam da je to pogrešno. Putovanjima kroz godine, odrastanjem i sazrijevanjem uviđam koliko sam sretna što imam slobodu, što sam odrastala na području bez rata. U usporedbi s nekima, imala sam potpunu slobodu školovati se, uživati s obitelji, stvarati divne stvari, biti umjetnik. Zbog toga se danas toliko zalažem za obrazovanje mladih djevojaka u svijetu - rekla je glumica.

VH1's 14th Annual Critics' Choice Awards - Arrivals | Autor: RE/Press Association/PIXSELL Foto: RE/Press Association/PIXSELL

Glumica je u intervjuu samu sebe opisala kao 'divlju u srcu' i 'nemirnu' te je otkrila da se htjela preseliti u inozemstvo, no da se njezin bivši suprug Brad Pitt (55) tome protivio. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Komentari (2)