Obavijesti

Show

Komentari 6

Angelina, Brad Pitt i Jennifer Aniston 'pobjegli' od interneta

Angelina, Brad Pitt i Jennifer Aniston 'pobjegli' od interneta
10

Iako neke zvijezde vladaju društvenim mrežama, postoje brojni celebrityji kojima to ne treba u životu. Bez obzira što ih ne slijede milijuni ljudi, njihovi poslovni angažmani zbog toga nisu nikako umanjeni

VIDEO

Društvene mreže mlađim generacijama postale su već uobičajena stvar. Svakodnevno objavljuju fotografije što rade, s kim, gdje. Svjetski, ali i domaći, celebrityji često sebe promoviraju putem društvenih mreža, a mnogi skupe i velik broj pratitelja.

Donedavno je pjevačica Selena Gomez (26) čvrsto držala tron najpraćenije osobe na Instagramu, ali zahvaljujući svojem slabijem angažmanu zbog privatnih razloga, njezino mjesto zauzeo je slavni nogometaš Cristiano Ronaldo (33). 

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

Cristiana prati 146 milijuna obožavatelja, što je za dva više nego Selenu. Osim što promovira vlastite proizvode, nogometaš često objavljuje fotografije s terena, iz svlačionice, ali i one većini najdraže, obiteljske. Kao što je Selena nekad bila aktivna, sada je on. 

Kraljicu i kralja Instagrama u stopu prate pjevačica Ariana Grande (25) sa 132 milijuna pratitelja, Kim Kardashian (38) sa 120, Dwayne Johnson (46) te Beyonce (37) sa 119.

Međutim, iako neke zvijezde vladaju društvenim mrežama i svakodnevno pune naslovnice svojim objavama, postoje brojni celebrityji kojima to ne treba u životu. Bez obzira što ih ne slijede milijuni ljudi, njihovi poslovni angažmani zbog toga nisu nikako umanjeni. Neke od najvećih zvijezda ne služe se društvenim mrežama. 

FILE PHOTO: Pitt and Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles

Među njih spadaju Angelina Jolie (43) i njezin bivši suprug Brad Pitt (54), Natalie Portman (37), Jennifer Lawrence (28), Kate Winslet (43), Emma Stone (30) i Jennifer Aniston (49). 

USA - Premiere Of HBO

- Ne trebaju mi profili na društvenim mrežama. To je jedino mjesto gdje je sve što imam zaštićeno i moje. Život mi je bez paparazza i medijske izloženosti - objasnila je Aniston te nastavila: 

- Ne nedostaje mi to, ali nekada osjećam da nisam u tijeku sa stvarima koje se događaju i da sam zaostala u srednjem vijeku. To je samo znatiželja. 

Red Sparrow Film Premiere London

Njezina kolegica Lawrence priznala je da se ne snalazi dobro s mobitelima i tehnologijom. 

- Ako ikada vidite Facebook, Instagram ili Twitter s mojim imenom, možete biti sigurni da to nisam ja - rekla je. 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu