Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Angelina je bijesna: 'Mogla sam odavno biti spaljena na lomači'

None Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 8

Ukoliko se opakošću smatra to da žena ne odustaje i odbija slijediti pravila i kodekse te se ne želi odreći svoga prava i glasa, tada je potrebno više takvih opakih žena, kaže Angelina

Glumica i aktivistica za ljudska prava Angelina Jolie (44) odlučila je 'uzvratiti udarac' nakon što su američki tabloidi neprestano komentirali i osuđivali njezin život nakon razvoda od američkog glumca Brada Pitta (55). Angelina je tako napisala autorski tekst za američki magazin Elle u kojem navodi da je svijetu potrebno više žena poput nje.

Dumbo Premiere - Los Angeles | Autor: Janet Gough/Press Association/PIXSELL Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

- Što je sa snagom želje slobodnog uma i tijela, koja se smatrala tako opasnom kroz povijest? Žene bi mogle biti optužene za vještičarenje zbog neovisnog intimnog odnosa, zbog toga što govore o politici i religiji ili se drugačije oblače. Da sam živjela u ranijim vremenima, mogla sam više puta biti spaljena na lomači, jednostavno zbog toga što bih bila ono što jesam - napisala je glumica

ANGELINA U SHOPPINGU Sablaznila tankim rukama: Tko je muškarac 'ulovljen' s Jolie?

Naime, dugogodišnja dadilja obitelji Jolie nedavno je otvoreno govorila o njenom životu nakon razvoda od Brada Pitta, navodeći kako je Angelina loša majka koja ne zna odgajati svoju djecu. Taj ju je potez razbjesnio te je odlučila pokazati svijetu da su žene poput nje potrebne modernom društvu. Ističe da je svijetu potrebno više opakih žena koje su umorne od nepravde i maltretiranja. 

Foto: Promo

Kako kaže, ukoliko se opakošću smatra to da žena ne odustaje i odbija slijediti pravila i kodekse te se ne želi odreći svoga prava i glasa, tada je potrebno više takvih opakih žena. 

- Ne bude se žene svako jutro sa željom za borbu. Nisu svi rođeni da se bore i nemamo nikakvih magičnih moći. Ono što imamo je mogućnost da podržimo jedne druge - naglasila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (21)
  • Kak je ona bila lijepa...

    7. 8. 2019,   21:17
  • Da su mnoge druge ovo izjavile pa aj,ali Angelina...Svaka čast onom Pitu,šta je izdržao i kako,to samo on zna...Inače,ona je tako opasna,razmažena osoba koja se ničeg nije libila u prošlosti,i najmanje je zanima tudje mišljenje u bilo čemu,samo kako ona zamisli pa makar u propast..

    7. 8. 2019,   20:55
  • Anđa je žena sa mudima. što se ono reče. Takve žene ne voli prvo crkva, pa onda svi slabići muškog i ženskog roda! Žena se ne boji svih aspekata života,osim toga ostavit će i trag na životima, barem ove djece koju je posvojila! I unatoč svoj lovi koju je zaradila, to je ipak odgovornost. I o njenom odgoju djece mogu samo pričati ta ista djeca, a ne tamo neka dadilja o čijoj kvaliteti isto mogu pričati samo ta djeca!

    7. 8. 2019,   22:34