Obavijesti

Show

Komentari 35

Angelina Jolie ljubi oženjenog tipa: 'Zaljubljena je kao curica'

Angelina Jolie ljubi oženjenog tipa: 'Zaljubljena je kao curica'
8

Jolie se navodno zaljubila u jednog od tjelohranitelja te se ne odvaja od njega, što nije najbolje sjelo njegovoj supruzi koja mu je zaprijetila razvodom

VIDEO

Nakon što se napokon s bivšim suprugom Bradom Pittom (55) dogovorila oko skrbništva nad djecom, glumica Angelina Jolie (44) pronašla je vremena i za malo romantike. Sve bi to bilo divno, da njezin novi odabranik nije već zauzet.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:03

Kako je za Enquirer rekao jedan od snimatelja filma 'Those who wish me dead', Jolie se zaljubila u jednog od tjelohranitelja te se ne odvaja od njega. 

- Ponaša se poput nekakve zaljubljene djevojčice. Supruga tjelohranitelja ih je vidjela zajedno te mu je zaprijetila razvodom - ispričao je izvor. 

VH1

Bivši glumački par nikako se pak ne može dogovoriti oko skrbništva nad djecom koje bi zadovoljilo obje strane nakon što su prije nešto više od dvije i pol godine prekinuli ljubavnu vezu. Otada su imali nebrojeno sudskih parnica, a Pitt je u više navrata istaknuo kako Angelina koči finalizaciju razvoda, iako je ona bila ta koja je podnijela papire za razvod. Sada je ipak 'pao' dogovor između roditelja. 

Brad i Angelina dogovorili su se oko skrbništva nad djecom
Brad i Angelina dogovorili su se oko skrbništva nad djecom

S obzirom da je Angelina zauzeta snimajući film, pristala je da ovo ljeto djeca budu s tatom na njegovom luksuznom imanju. Inače baš nije htjela dijeliti skrbništvo s bivšim pa se na ovo gleda kao na veliki pomak u njihovom odnosu. 

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

Izvor blizak paru ispričao je kako je Brad oduševljen što će biti s djecom jer se nisu baš vidjeli često nakon raskida veze, a sretni su i njegovi roditelji koji će provesti vrijeme sa svojim unucima. 

Dumbo Premiere - Los Angeles

Brad i Angelina imaju šestoro djece: kćeri Zaharu Marley (14), Shiloh Nouvel (13), Vivienne Marcheline (11) te sinove Maddoxa Chivana (17), Paxa Thiena (15) i Knoxa Leona (11), a ostaje samo za vidjeti hoće li Angelinina navodna afera uništiti tek stvorenu harmoniju među nekadašnjim supružnicima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:45

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin