Obavijesti

Show

Komentari 15

Angelina Jolie uhvaćena kako prodaje pseće kolačiće u parku

Angelina Jolie uhvaćena kako prodaje pseće kolačiće u parku
4

Angelina je na štandu zajedno sa svoje troje djece, blizancima Knox i Vivienne te Shiloh prodavala organske pseće poslastice. Sakupljeni novac od prodaje kolačića odlazi udruzi 'Hope for Paws'

VIDEO

Američka glumica Angelina Jolie (43) još jednom je pokazala kako voli raditi humanitarna djela. Angelinu je u Los Angelesu, u parku za pse uhvatila kolegica, glumica Sarah Ramos (27). Iako je fotografija snimljena u studenom prošle godine, 27-godišnjakinja tek ju je ovih dana odlučila objaviti na društvenim mrežama. 

Angelina je na štandu zajedno sa svoje troje djece, blizancima Knox i Vivienne (10) te Shiloh (12) prodavala organske pseće poslastice. Sakupljeni novac od prodaje kolačića odlazi udruzi 'Hope for Paws' koja se brine o udomljavanju napuštenih pasa. 

- Ne znam zašto je Bog odabrao mene da ispričam ovu priču, ali prije nekoliko mjeseci otišla sam u park za pse i vidjela Angelinu Jolie kako prodaje organske pseće poslastice - napisala je mlada glumica na Instagram profilu. Poslije joj je bilo žao što je zadirala u njihovu intimu što je podijelila u videu na društvenim mrežama te se javno ispričala Jolie. 

Angelina je posljednjih mjeseci zauzeta pokretanjem nove emisije na BBC-u posvećenoj mladima. Nakon razvoda s glumcem Bradom Pittom (55), Angelina se posvetila djeci i karijeri, a za sad nema nikakvih promjena na njezinom ljubavnom planu. Za razliku od nje, hollywoodska zvijezda posljednjih je mjeseci u vezi s glumicom Charlize Theron (43). 

FILE PHOTO: Pitt and Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles

- Neko vrijeme bili su bliski prijatelji, a onda su se stvari između njih počele sve više razvijati - otkrio je izvor za The Sun. Njihova ljubavna romansa navodno se rasplamsala još oko Božića, a upoznali su se preko njezinog bivšeg zaručnika, također glumca Seana Penna (58).

Charlize je već par puta posjetila Brada u njegovom domu u Los Angelesu, ali još uvijek nije upoznala njegovu djecu. Nova djevojka holivudskog glumca navodno se već godinama ne slaže s Bradovom bivšom. Nekoliko puta posvađale su se zbog uloge, a kako donose britanski mediji, Jolie misli da je Charlize uporno pokušava kopirati.

Angelina je htjela okrenuti sina protiv Brada: Nikad te nije htio
Angelina je htjela okrenuti sina protiv Brada: Nikad te nije htio
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...