Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Angelina Jolie uhvaćena kako prodaje pseće kolačiće u parku

None Foto: pixsell/instagram 4

Angelina je na štandu zajedno sa svoje troje djece, blizancima Knox i Vivienne te Shiloh prodavala organske pseće poslastice. Sakupljeni novac od prodaje kolačića odlazi udruzi 'Hope for Paws'

Američka glumica Angelina Jolie (43) još jednom je pokazala kako voli raditi humanitarna djela. Angelinu je u Los Angelesu, u parku za pse uhvatila kolegica, glumica Sarah Ramos (27). Iako je fotografija snimljena u studenom prošle godine, 27-godišnjakinja tek ju je ovih dana odlučila objaviti na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

Angelina je na štandu zajedno sa svoje troje djece, blizancima Knox i Vivienne (10) te Shiloh (12) prodavala organske pseće poslastice. Sakupljeni novac od prodaje kolačića odlazi udruzi 'Hope for Paws' koja se brine o udomljavanju napuštenih pasa. 

Foto: Instagram

- Ne znam zašto je Bog odabrao mene da ispričam ovu priču, ali prije nekoliko mjeseci otišla sam u park za pse i vidjela Angelinu Jolie kako prodaje organske pseće poslastice - napisala je mlada glumica na Instagram profilu. Poslije joj je bilo žao što je zadirala u njihovu intimu što je podijelila u videu na društvenim mrežama te se javno ispričala Jolie. 

Angelina je posljednjih mjeseci zauzeta pokretanjem nove emisije na BBC-u posvećenoj mladima. Nakon razvoda s glumcem Bradom Pittom (55), Angelina se posvetila djeci i karijeri, a za sad nema nikakvih promjena na njezinom ljubavnom planu. Za razliku od nje, hollywoodska zvijezda posljednjih je mjeseci u vezi s glumicom Charlize Theron (43). 

FILE PHOTO: Pitt and Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Neko vrijeme bili su bliski prijatelji, a onda su se stvari između njih počele sve više razvijati - otkrio je izvor za The Sun. Njihova ljubavna romansa navodno se rasplamsala još oko Božića, a upoznali su se preko njezinog bivšeg zaručnika, također glumca Seana Penna (58).

Charlize je već par puta posjetila Brada u njegovom domu u Los Angelesu, ali još uvijek nije upoznala njegovu djecu. Nova djevojka holivudskog glumca navodno se već godinama ne slaže s Bradovom bivšom. Nekoliko puta posvađale su se zbog uloge, a kako donose britanski mediji, Jolie misli da je Charlize uporno pokušava kopirati.

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening NARUŠILA IM ODNOSE Angelina je htjela okrenuti sina protiv Brada: Nikad te nije htio
Komentari (15)
  • Žena se trudi voditi normalan život sa svojom djecom, što je loše u tome? Nije život samo crveni tepih.

    27. 1. 2019,   09:40
  • I sta je sad tu lose?😳

    27. 1. 2019,   09:44
  • Sve za djecu

    27. 1. 2019,   09:47