Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anita i Jelena Veljača vole narukvice s porukom anđela

None Foto: John Pavlish 4

Osjetile su čari narukvica sa porukom anđela i fotografijama dočarale njihovu osobitost. Narukvica je oduvijek omiljeni ukras ženske ruke i podsjetnik na ljubav

Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača osjetile su čari Guardian Yolo narukvica sa porukom anđela i fotografijama dočarale njihovu osobitost. 

Narukvica je oduvijek omiljeni ukras ženske ruke i podsjetnik na ljubav, prijateljstvo i/ili dragu osobu. Isprepletene prijateljstvom, poslom i brigom za djecu dvije prijateljice Marina i Silvija udahnule su život anđelu i tako su nastale Guardian Yolo narukvice s porukom anđela. One su više od modnog dodatka. Guardian Yolo narukvice su podsjetnik na anđela čuvara koji postoji iako ga ne vidimo. On je tu, nosimo ga na ruci, a čuvamo u srcu. 

Guardian Yolo narukvice s porukom anđela je moguće personalizirati odabirom između velikog broja različitih boja svilenog ili satenskog konca,  najfinijih japanskih perlica, te  različitih vrsta privjesaka. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su u  plemenitim metalima (srebru i zlatu) jer takva plemenitost ne zaslužuje ništa manje. 

Komentari (9)
  • ajme ova Veljača mi je žešći antipatikus

    6. 2. 2015,   20:12
  • Anita prelijepa,a ova Jelena-ajme majko.

    6. 2. 2015,   18:16
  • radje bi se ljevo orijentira

    6. 2. 2015,   19:34