Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anja Brkić: 'Kandidati me nisu gledali drukčije zbog mog stila'

None Foto: nova tv/instagram 7

Mislim da stil nije imao previše utjecaja na izvršavanje izazova, osim u izazovu sa superjunacima gdje sam mogla iskoristiti odjeću za kreaciju lika, ispričala je Anja nakon ispadanja iz showa

Nakon ispadanja iz emisije imala sam podijeljene emocije. Bilo mi je žao što se više neću družiti s preostalim ukućanima te sudjelovati u izazovima koji su često bili jako zabavni, ispričala je Anja Brkić nakon ispadanja iz showa 'Ljepotice i genijalci' za Dnevnik

Anja i Robert Sertić ispali su iz showa nakon dvoboja s Petrom Kušinec i Marino Rundić.

- S druge strane mi je bilo drago vratiti se doma i vidjeti ponovno svoje prijatelje. Jedino mi je bilo krivo što nisam bila u mogućnosti spremiti se za kviz taj dan, te tako nisam mogla dati sve od sebe - otkrila je Anja. 

Foto: Nova Tv

Anja se isticala u showu svojim stilom odijevanja. 

- Mislim da nije imao previše utjecaja na izvršavanje izazova, osim u izazovu sa superjunacima gdje sam mogla iskoristiti odjeću za kreaciju lika. Što se tiče ukućana, nitko me zbog toga nije doživljavao ili gledao drukčije - rekla je Anja kojoj muškarci baš i ne prilaze na ulici, ali joj se redovito javljaju na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

Anja iz showa nosi dobre uspomene. 

-  Sudjelovanje u emisiji ću najviše pamtiti po mnogim smiješnim trenucima koji su se dogodili tijekom snimanja i druženju s Karlom s kojom sam provodila najviše vremena. Općenito mi je cijelo iskustvo bilo pozitivno i drago mi je što sam imala priliku isprobati takvo nešto, ponovila bih to opet, no ne znam baš bih li išla primjerice u neki drugi show - zaključila je Anja. 

Foto: Instagram

S Robertom ne vjeruje da će nastaviti druženje jer se on preselio u Australiju, ali neće prekinuti kontakte. 

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Komentari (12)
  • Isle smo zajedno u srednju skolu. Svoj stil i stav je imala oduvijek i nikad je nije diralo sto drugi misle, a pogotovo recimo stav profesorice iz latinskog. 😀 Zgodna je, posebna, pametna i zabavna.

    17. 4. 2019,   17:56
  • Prelijepa cura.

    17. 4. 2019,   17:44
  • Predpostavljam da je ona genijalac...

    17. 4. 2019,   19:58