Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

AnnaLynne o silovanju: I sama sam imala vrlo slično iskustvo

None Foto: Pixsell 5

Glumica serije 'Novi klinci s 'Beverly Hillsa' ispričala je kako jednostavno u tom trenutku nije imala snage reći 'ne' i suprotstaviti se čovjeku kojeg je poznavala

Glumica je već godinama aktivna zagovornica borbe protiv ropstva i trgovine ljudima. Na dobrotvornoj večeri u Los Angelesu 22. rujna, na kojoj je bila domaćica, AnnaLynne McCord (25) otkrila je jedan od razloga bavljenja humanitarnim radom.

Zvijezda serije '90210', spin-offu 'Beverly Hillsa' koja se kod nas prikazuje pod nazivom 'Novi klinci s Beverly Hillsa'  o tome je progovorila na humanitarnoj večeri organizacije 'Life is Love' koji je održana u korist Somaly Mam neprofitne organizicije s kojom AnnaLynne blisko surađuje. Njihov cilj je kroz nekoliko godina okončati ropstvo i trgovinu ljudima diljem svijeta.

- Jeste li ikada bili silovani? Seksualno zlostavljani? Niste rekli ne kada ste mislili kako imate pravo na to? Znam kakav je to osjećaj - rekla je glumica.

Za časopis US Weekly glumica je objasnila što točno stoji iza njezinih riječi.

- Imala sam vrlo slično iskustvo kroz koje ove djevojke prolaze i 20 puta u jednoj noći. To se i meni dogodilo jednom od strane nekoga koga sam poznavala. Zanimljivo je kako u tom trenutku jednostavno nemate snage reći 'ne'. Nije to bio napad niti išta slično, jednostavno nisam imala snage suprotstaviti se glasom i reći 'ne'. Nisam znala kako reći: 'Ne želim to. Molim te ne radi mi to' - ispričala je glumica koja često posjećuje žrtve nasilja u Kambodži.

Njezina sestra Shenae te kolege i prijatelji na Twitteru objavili su kako se ponose njome zbog njezina dugogodišnjeg predanog rada.

Komentari (7)
  • možeš ti vikati ne,ali luđak poremečeni to ne čuje:(

    28. 9. 2012,   13:51
  • određeni postotak muškaraca ne siluje žena zbog dokazivanja nadmoći nad ženama,nego jer imaju kompleks manje vrijednosti spram drugih muškaraca. znači kad siluju ženu osjećaju se da su "veći" muškarci od drugih

    28. 9. 2012,   13:58
  • svaka cast mala...

    28. 9. 2012,   13:51