Obavijesti

Show

Komentari 66

Ante Gotovac: 'Simona vjeruje kako će nas Svevišnji spasiti'

Ante Gotovac: 'Simona vjeruje kako će nas Svevišnji spasiti'
7

Redovito se čujem i s Gabicom i Simonom i Stanislavom. Svaki dan se dopisujem s njima vezano za situaciju i dijete. Oni su svi dobro, ispričao nam je Ante Gotovac...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vraća se otpisani: Tražim novu Simonu za nove Gotovčeve...

Anti Gotovcu (50), koji posljednjih nekoliko godina živi u Zemunu, život se nije drastično promijenio otkako su u Srbiji uveli policijski sat, odnosno zabranu kretanja od 20 do 5 ujutro. 

Gotovčeva ispovijest: 'Rentam aute i ljubim 25 godina mlađu'
Gotovčeva ispovijest: 'Rentam aute i ljubim 25 godina mlađu'

- Ja godinama lagano živim, onako penzionerski. Zaspem oko 21.30 sati, a dignem se oko 7 ujutro. Onda si iscijedim naranču i skuham kavu, otuširam se i odem na pijacu. Tri dana u tjednu smijemo na pijacu pa si kupim namirnice za ručak. Onda odradim nešto, iako mi je, moram priznati, posao opao. Ali ne brinem se, sve će biti u redu i sve će to opet doći na svoje - kaže nam hrvatska zvijezda reality showova, koja i u Zemunu, kao i u Zagrebu svojedobno, ima rent-a-car. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:11

Razuzdan život prepun partyja, alkohola i žena odavno je iza njega tako da mu teško ne pada smanjene socijalnih kontakata, a posljednjih godina redovito je išao na duhovne obnove u Kuću susreta Tabor u Samoboru.

- Sad naravno zbog situacije s korona virusom ne idem, ali doći će i to na svoje. Ništa mi teško ne pada, navikao sam i na uspone i na padove u životu. Kao čelik sam, nitko mi ništa ne može - kaže Ante, koji nam je u zadnjem intervjuu rekao da su ga neki ljudi napustili kad se rastao od Simone (35) prije desetak godina i prestao biti u žiži javnosti.

Tad je bio razočaran i ljut, no uz pomoć vjere prebrodio je i to životno razdoblje. Ipak priznaje da mu nedostaje njihova kćer Gabrijela (14), koja s majkom i očuhom Stanislavom, bivšim ministrantom, živi u Austriji. 

Vraća se otpisani: Tražim novu Simonu za nove Gotovčeve...
Vraća se otpisani: Tražim novu Simonu za nove Gotovčeve...

- Redovito se čujem i s Gabicom i Simonom i Stanislavom. Svaki dan se dopisujem s njima vezano za situaciju i dijete. Oni su svi dobro. Simona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti. Gabica je trebala malo doći kod mene oko Uskrsa, ali sad je takva situacija kakva je. Nažalost ne može mi doći - kaže Ante.

Dodaje da se čuje i sa kćerima iz prvog braka, a jedino s kim je olabavio kontakt je njegova donedavna djevojka Nađa (25) iz Beograda. 

- Ne mogu zamisliti da je itko blizu mene. Neću da mi itko pametuje, ne može mi nitko gledati u telefon i zezati me. Kad mi je odgovaralo pozvao bih neku curu na ručak i s njom se družio. Odgovara mi mir, ne volim da mi itko prigovara, ne trebaju mi ničiji savjeti - odlučan je Gotovac, koji je Nađu, kako kaže, 'stavio na čekanje'.

- Nismo u svađi, ali mi odgovara da sam solo. Čujemo se svako toliko. Kad me naljuti onda se ne čujemo. Volim biti solo. Čak mi odgovara to samovanje, malo počistim po kući. Laganiji đir mi odgovara – kaže Gotovac, koji je zaključio da podržava sve mjere srpske Vlade koje su uveli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta