Obavijesti

Show

Komentari 194

Ante Kostelić: Veselimo se, Janica će uskoro roditi bebu

Ante Kostelić: Veselimo se, Janica će uskoro roditi bebu
3

Janica ima i dobru potporu obitelji te su njena majka Marica i otac Ante presretni što će po treći put postati baka i djed. Veselimo se bebi koja će stići za par mjeseci, kaže Ante Kostelić

VIDEO

Iz doma Kostelićevih stižu lijepe vijesti, skijaška heroina Janica Kostelić (36) je trudna, kaže nam njen otac Ante Kostelić. 

Janica ima i dobru potporu obitelji te su njena majka Marica i otac Ante presretni što će po treći put postati baka i djed.

- Veselimo se bebi koja će stići za par mjeseci - kaže Ante Kostelić.

Obožava djecu

Janicu jako vesele njeni nećaci, maleni Leon i Ivan, sinovi njenog brata Ivice i njegove supruge Elin.

- Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenilo cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijeniti osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo - ispričala je za Story svojevremeno bivša skijašica.

Janice, Snježna kraljice, sretan rođendan: Ivek, čekam te dolje
Janice, Snježna kraljice, sretan rođendan: Ivek, čekam te dolje

Iako inače njeguje nešto jednostavniji stil, Janica je za vjenčanje prijateljice Antonije Blaće i vaterpolista Hrvoja Brlečića pažnju plijenila vamp pripijenom crvenom haljinom. Antoniji i Hrvoju Janica je bila i vjenčana kuma, a upravo su je oni upoznali i sa Zvonimirom s kojim se grlila na fotografijama prošle zime.

Bivša skijašica je prošlog Adventa bila u društvu 'tajanstvenog' Zvonimira Barišića (35) koji je grlio državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za sport, a osmijeh mu nije 'silazio' s lica.

Janica je svoje dečke vješto čuvala od javnosti. Svakog Janičinog bivšeg dečka je zadesila ista sudbina i skrivanje od kamera. 

Prvi njezin navodni dečko za kojeg je javnost saznala 2003. bio je godinu dana mlađi nogometaš Raul Palomares. Upoznali su se u Selcu, gdje su oboje završili na rehabilitaciji nakon sportskih povreda. Meksikanac je, kako se šuškalo, osvojio srce 'ledene kraljice' smislom za humor i temperamentom. Palomares je u to vrijeme igrao u bosanskom gradiću Žepču kraj Tuzle, a Janica nikada nije potvrdila da su bili u vezi.

Nasmijana Janica: Na Adventu uživala u Zvonimirovu zagrljaju
Nasmijana Janica: Na Adventu uživala u Zvonimirovu zagrljaju

Prije 13 godina, Janica je bila u vezi s roniocem i diplomiranim kroatistom i germanistom Borisom Ivančićem (33). Zbog njega se i preselila u Rijeku, gdje je pokrenula vlastiti posao, odnosno otvorila salon za uljepšavanje. Na poštanskom sandučiću njihovog stana pisalo je: 'Kostelić+Ivančić'. Njihovu ljubav 'otkrio' je Janičin tajanstveni lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju. Prekinuli su nakon četiri godine veze. 

Janica je 2010. bila u vezi s Nijemcem Danielom Haimlerom (41). Par je prvi put viđen na utakmici Lige prvaka između Bayerna i Juventusa u Munchenu, a nedugo zatim su zagrljeni prošetali londonskim ulicama uoči nogometne utakmice hrvatske reprezentacije s Engleskom. Janica je tada novog dečka predstavila i svojoj staroj ljubavi, Borisu.

Janica i Daniel su viđeni zajedno i na Sljemenu gdje su pratili utrke Snježne kraljice. Nakon nešto manje od dvije godine par je prekinuo.

 

Pogledajte gdje su turisti najviše trošili novac ove godine: Ima li na ovom popisu i Hrvatske?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...