Obavijesti

Show

Komentari 55

Ante se treći put razveo: 'Malo smo se ipak zaletjeli s brakom'

Ante se treći put razveo: 'Malo smo se ipak zaletjeli s brakom'
1

HOĆE LI I ČETVRTI? Ante kaže da se prebrzo oženio. Jelenu je poznavao samo nekoliko mjeseci. Gotovac ne žali što mu je i treći brak propao

VIDEO

O Jeleni mogu reći sve najbolje. Nismo se našli. Malo smo se zaletjeli s brakom. Otišli smo svatko na svoju stranu. Rastali smo se mirno i imamo korektan odnos. Ne čujemo se previše, a za to nema ni potrebe, potvrdio nam je svoj treći razvod Ante Gotovac (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

Reality zvijezda i 12 godina mlađa Beograđanka Jelena Miljuš (35) rastali su se u tajnosti prije četiri mjeseca. Vjenčali su se u beogradskoj općini Zemun lani u listopadu nakon nekoliko mjeseci poznanstva. Dok je bio zaljubljen u crnokosu Jelenu, objavljivao joj je ljubavne pjesme na Facebooku, poput “Moj lipi anđele”, “Zbog jedne divne crne žene” i “Odvest ću te na vjenčanje”. Gotovac ne žali što mu je i treći brak propao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lagao bih kad bih rekao da žalim za nečim. Vidio sam da između nas ne ide i bolje je da smo se razišli nego da smo se razvlačili - kaže Ante. Dodaje kako je sad “solo” i da uživa u životu. Posljednje dvije godine živi u beogradskom Zemunu, gdje mu je, kaže, super.

Brak na brzaka: Gotovac je za Jelenu govorio da radi u ministarstvu, da je završila dva fakulteta i da je iz ugledne obitelji

- Neću komentirati svoje poslove, ali mogu reći da u reality showove više ne ulazim - odlučan je Gotovac.

Samo smo brijali, nije bilo seksa

Zadnji put u realityju je bio početkom prošle godine, i to u srpskom kontroverznom showu “Parovi”. Ante nije htio reći je li se u tom showu poseksao sa srpskom starletom Macom Diskrecijom ili su samo inscenirali seks.

- Prvu noć smo zabrijali, ali poslije smo se razišli. Tko je ona - zaključio je Gotovac. U showu je izdržao osam mjeseci. Odmah nakon izlaska otišao je tulumariti. Sljedeća dva dana nije ustajao iz kreveta. 

Kao i Simoni, i Anti je važna vjera

Onda je počeo pregovarati o ponovnom ulasku u show u kojem se natjecatelji seksaju, tuku i vrijeđaju. Producenti su mu rekli da bi voljeli da mu se pridruži i njegova bivša žena Simona Mijoković (32). Odmah ju je nazvao iako je bilo jedan sat iza ponoći. Nije se javljala jer je spavala, a sutradan ga je odbila.

- Nikad ne bih ušla u takav show. Imam obitelj i Isusa već pet godina - rekla nam je tad šokirana Simona.

Ističe da je sa Simonom u odličnim odnosima. Bio je nedavno i na krštenju njezina sina Joshue Marije, kojega je dobila u braku s bivšim ministrantom Stanislavom Mijokovićem (52), koji ima autopraonicu u Austriji, u kojoj njih dvoje žive. Ante je u crkvi stao u drugi red, uz Simoninu obitelj.

Pao na Simonin djetinjasti pogled: Gotovca Simona isprva nije očarala, ali poslije se zaljubio

- Sretan sam jer se preselila u Austriju i promijenila okolinu. Simona nije specijalno komentirala moj razvod. Sve je OK što se nje tiče. Imam korektan odnos s njezinom obitelji. Stanislav je divan - govori Ante. Simona i Stanislav upoznali su se u Kući susreta Tabor u Samoboru, u koju je bivšu starletu prvi odveo upravo Ante.

- Ja sam i dalje u vjeri. Idem u katoličku crkvu u Zemunu. Svaki dan trčim nekoliko kilometara i izmolim krunicu. Nedjeljom sam na misi. Vodim zdrav život. Uopće ne izlazim - kaže Ante.

Ante je zapečatio svoju karijeru

'Neću previše komentirati svoje poslove i s čime se sad bavim, ali u reality showove više ne idem'

Gotovac tvrdi da vodi zdrav život

Svaki dan istrčim nekoliko kilometara i izmolim krunicu. svaku nedjelju sam na misi'

Anti Gotovcu je ovo treći propali brak

Gotovac se prvi puta oženio 90 - ih za Ines Ušić (47) i imaju dvije kćeri. Nakon nje oženio je Simonu Šajn. Kako je napisao u svojoj knjizi “Vrag”, upoznao ju je na jednom tulumu na koji ju je doveo izvjesni Bony.

Gotovac je napisao da mu se Simona na prvu loptu nije svidjela, ali je kasnije ipak pao na njezine čari i djetinjasti pogled. 

 - Bony i Simona pridružili su se zabavi u mojoj kući kakve se ne bi posramili ni stari Rimljani. Primijetio sam da su se Bony i Simona negdje izgubili u stanu. Krenuo sam ih potražiti. Do terase na katu su me vodili prilično glasni uzdasi. Pronašao sam ih kako se š... u jacuzziju na terasi. Sjedila je na njemu i izvijenih leđa i glave zabačene u nazad. Probudio sam se ujutro. Simona je spavala u mojem krevetu. Ja sam se uzbudio. Prije nego što smo razmijenili koju rečenicu više, dobro smo se poševili. Iako smo živjeli kako smo živjeli, nerijetko jedno pred drugim spavali s drugim partnerima, u pitanju je bio samo seks. Ono što je nama bilo normalno, većini je bilo nezamislivo - napisao je Ante. 

Zbog nje je išao u komunu: Anti je srce slomila otorinolaringologinja Kristina koja je objavila njegovu golu fotku

Simona i on punili su medijske stupce skandalima dok se nisu rastali prije sedam godina. Nakon toga su se primirili. Otišli su u Tabor, nakon čega se Simona okrenula vjeri. 

Ante je prije ulaska u “Parove” lani bio u komuni zbog nesretne ljubavi. Srce mu je slomila fatalna Kristina Vrdoljak. Osvetoljubiva otorinolaringologinja na svojem je profilu objavila Antinu golu fotografiju.

'Simona i ja smo nerijetko spavali s drugima, ali to je bio samo seks'

Ante Gotovac u svojoj kontroverznoj knjizi ‘Vrag’...

'To je stvarno svirepo od nje. neka joj bog pomogne i da joj blagoslov'

... o Kristini koja je u bolnicu donijela pitona bivšeg dečka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama