Obavijesti

Show

Komentari 3

Antiheroj: Što kada dječak ima supermoći kojima zavlada zlo?

Antiheroj: Što kada dječak ima supermoći kojima zavlada zlo?
8

Što bi se dogodilo kad bi nadareno dijete s druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlokobnije?

VIDEO

Mislili su da je on njihov najveći dar i odgovor na dugogodišnje molitve. Ali njihov blagoslov postaje prijetnja i to ne samo njima nego i cijeloj Zemlji. Znanstveno-fantastični horor 'Brightburn' ovog svibnja natjerat će vas da preispitate sve što ste ikada znali o junacima koji imaju supermoći, jer ovog puta zlo je dobilo svog superjunaka. Kako izgleda zlo koje ove godine prijeti čovječanstvu pogledajte u najnovijem traileru.

Njegovo ime je Brandon (Jackson A. Dunn). Brandona su kao bebu pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman) koji su ga, nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete, bez razmišljanja zadržali. On je trebao biti njihova nagrada i najveći blagoslov ali priča je otišla u potpuno drugom smjeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego o jako posebnom djetetu koje ima izvanzemaljske sposobnosti. Koliko god se u početku trudili ignorirati znakove i dječakove neobične mogućnosti, nakon nekoliko incidenata do kojih je došlo upravo zahvaljujući Brandonu, Tori i Kyle moraju se suočiti sa strašnom istinom – Brandonovim supermoćima vlada zlo i cijela Zemlja je u opasnosti.

Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

U zastrašujućem znanstveno-fantastičnom hororu 'Brightburn' shvatit ćete da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili. Film je u hrvatskim kinima od 23. svibnja.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode