Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Antolos o bolesti: 'Usred crnog fokusiraj se na lampice života'

None Foto: Instagram 5

Htjela sam se pohvaliti jučer kako sam dobila tri kilograma, kako se osjećam odlično, ako na mali tren ignoriramo blentave aritmije i vrtoglavice, super sam, piše Antolos

Pjevačica Nika Antolos (29) na društvenim mrežama javno progovara o borbama sa multiplom sklerozom koja joj je dijagnosticirana krajem 2018. godine. U travnju ove godine Antolos je završila u Vinogradskoj bolnici, a njezini obožavatelji zabrinuli su se za zdravlje pjevačice. Ipak, čini se kako je bivšoj članici grupe Feminnem bolje.

Foto: Instagram

Nika je nedavno na Instagram profilu podijelila fotografiju te dala do znanja kako je dobila tri kilograme te se osjeća puno bolje. 

- Htjela sam se pohvaliti jučer kako sam dobila tri kilograma, kako se osjećam odlično, ako na mali tren ignoriramo blentave aritmije i vrtoglavice, super sam. Sve je drugo šećer. Htjela sam vam reći da se usred crnog fokusirate na lampice života. Na one momente i ljude što svemu daju smisao. Na istinu, ne ono što većina tupo šumi.. Na ono što jest. Jer jedino radost, istinu i ljubav ponesemo poslije trajanja..Sve drugo gravitacija drži - napisala je pjevačica koja razmišlja o odlasku iz Hrvatske. 

Foto: Instagram

- Negdje gdje neću susjede pozdravljati dok zaviruju u kante s lampicama i štapovima. Negdje gdje je sramota krasti. Negdje gdje vrh države služi narodu, ne obrnuto - izjavila je Antolos. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je pozornost javnosti privukla ove zime kad se na putu ka izlječenju susrela s velikim problemom - medicinsko ulje kanabisa koje joj smanjuje simptome bolesti, osobito bolove. U Hrvatskoj nije legalno pa se čak obratila Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstvu zdravstva za pomoć. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (34)
  • Žena je borac, nije se predala već gleda pozitivno i time bodri sebe i daje primjer drugima. Nažalost, u svojoj borbi protiv teške bolesti, njeno ogorčenje na sustav koji joj nije omogućio, po njenom mišljenju. sve dostupne lijekove (ulje kanabisa), pretočilo se i u borbu protiv bilo kakvog sustsva, pa tako i zdravstvenog. Otuda i njene opservacije na temu (ne)cijepljenja vlastitog djeteta. Ne treba joj zamjeriti. Ali treba itekako zamjeriti ostalim, zdravim ljudima koji fantaziraju oko necijepljenja djece. Da nekim slučajem dođe do neke velike epidemije, gdje bi bilo mnogo smrtnih slučajeva, jel bi ovi protivnici cijepljenja i dalje ostali pri svom stavu, ili bi se ponijeli konformistički i priklonili suvremenoj medicini? Žalosno je da neki ljudi u današnje vrijeme vjeruju u raznorazne besmislice tip "Zemlja je ravna ploča", "Chemtrailsi", necijepljenje i dr. Očito ovaj svijet ide kvragu i kako bi rekli TBF-ovci "..nema nam pomoći"

    27. 8. 2019,   10:28
  • Lijepa zena, mlada a bolesna. Steta

    27. 8. 2019,   10:21
  • Ova je žena karijeru izgradila lamatajući o svojoj bolesti, a sada vidim i o tuđoj.

    27. 8. 2019,   23:08