Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Antonio Banderas završio u bolnici nakon jake boli u prsima

None Foto: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL 2

Glumac koji posljednje dvije godine živi u britanskom Surreyju pozvao je hitnu pomoć nakon što je osjetio bol u prsima za vrijeme vježbanja u kućnoj teretani

Vježbao sam i odjednom sam osjetio jaku i oštru bol u prsima, otkrio je Antonio Banderas (56) za The Sun. Glumac je zvao hitnu pomoć koja ga je odvela u obližnju bolnicu. Na promatranju se zadržao dva dana te je pušten kući. 

- Zahvalan sam na brzoj reakciji liječnika. To je bila samo 'epizoda' - rekao je Banderas koji već dvije godine živi u mirnom mjestu Cobham u okrugu Surrey. 

- Surrey je čaroban. Više ne tulumarim, vozim bicikl po šumi, pišem i uživam - izjavio je glumac prošle godine koji je od 2014. godine u vezi s glumicom Nicole Kempel (37).

Antonio Banderas | Autor: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Banderas je 2010. glumio u filmu 'The 33' o rudarskoj tragediji u Čileu. Ulogu je nazvao jako fizički zahtjevnom jer se dio filma snimao u rudniku. 

- To je bio otrovan rudnik pun metana zbog kojeg vam ostaje metalni okus u ustima danima. Morali smo upravljati i teškim strojevima dok nam je kamenje padalo po glavi - ispričao je nakon filma glumac.

 

 

Komentari (26)
  • Ne samo da je dobar glumac - kako on dobro pjeva! Nadam se da nije ništa ozbiljno. Super mi je!

    30. 1. 2017,   13:17
  • lagani infarkt

    30. 1. 2017,   13:43
  • Treba se poštivati broj godina i vijek trajanja tjelesnosti .

    30. 1. 2017,   12:46