Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Antonio Šincek postao je šef mladeži stranke Ruže Tomašić

None Foto: Marko Prpić/Pixsell 6

MISTER POLITIČAR Mister je postao predsjednik mladeži samoborske podružnice stranke HSP dr. “Ante Starčević”. U stranku ga je pozvao predsjednik podružnice

Aktualni Mister Hrvatske želi dokazati da nije samo lijep, pa se uključio u kampanju za lokalne izbore 19. svibnja. Bez obzira na rezultate, ne namjerava se prestati baviti manekenstvom.
 Iako nema iskustva u politici, Antonio Šincek (19) postao je predsjednik mladeži samoborske podružnice stranke HSP dr. “Ante Starčević”. U stranku ga je, kaže, pozvao predsjednik podružnice.

- Ponudio mi je da budem dio tima koji želi promjene u gradu. Svidjeli su mi se njihovi planovi jer je baš to ono što nedostaje gradu u kojem živim. Odmah sam pristao - objasnio je tamnoputi maneken kojemu je najveća potpora supruga Patricija (19).

Dodao je kako su mu stariji članovi rekli da se ne brine što dosad nije bio u politici. Uvjerili su ga kako će sve prepreke svladati uz njihovu pomoć. 
Antonio, koji živi u Strmecu Samoborskom, smatra da su ga odabrali jer je popularan među mladima. Nakon imenovanja upoznao je i predsjednicu stranke Ružu Tomašić (57). Političarka ga je, tvrdi, oduševila.

- Jednostavna je, simpatična i pristupačna. Ima sve karakteristike vođe - kaže maneken.

Ruža Tomašić ističe kako se nije miješala u biranje Antonija za predsjednika samoborske mladeži njezine političke stranke.

- Sve odluke o novim članovima prepustili smo lokalnoj razini. Nakon što su se odlučili za Antonija, morala sam ga i upoznati. Pristojan je mladić - pohvalila je novopečenog političara Tomašić koja će Hrvatsku zastupati u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Iako je prije samo dva mjeseca na skupu u Slatini izjavila da je “Hrvatska za Hrvate, a ostali su gosti”, Antonija, kojem je otac Nigerijac, a majka Hrvatica, Ruža smatra pravim Hrvatom.

- Gosti su svi koji ne poštuju našu domovinu i zakone, a Šincek sigurno nije jedan od njih. On voli Hrvatsku i ljude poput njega itekako trebamo - objasnila je bivša policajka.


Dodala je kako je u posljednje vrijeme dobila puno poruka potpore od ruske, ukrajinske i mađarske nacionalne manjine. Iako s kolegama sudjeluje u kampanji, Antonio se ipak ne namjerava baviti politikom.

- Možda bih trebao više proučavati posao političara, ali ne stignem od obaveza. Cijele dane provodim na snimanjima za editorijale ili nosim revije - kaže aktualni Mister.


Zbog toga ga poslije posla najviše veseli druženje s petomjesečnim sinom Noom. Maneken je odbacio tvrdnje da se u stranku učlanio jer su mu ondje obećali posao. O tome, kaže Antonio, ni s kim nije razgovarao niti se tome uopće nada.

Komentari (63)
  • ... nije se uclanio i stranku kako bi dobio posao.... ali eto,, ako bude kakvo mjesto, ili se otvori samo za njega, prihvatice.. .sta drugo...

    10. 5. 2013,   12:16
  • crna legija hahahah

    10. 5. 2013,   13:41
  • zaželila se Ruža mladog crnačkog...

    10. 5. 2013,   13:51