Obavijesti

Show

Komentari 63

Antonio Šincek postao je šef mladeži stranke Ruže Tomašić

Antonio Šincek postao je šef mladeži stranke Ruže Tomašić
6

MISTER POLITIČAR Mister je postao predsjednik mladeži samoborske podružnice stranke HSP dr. “Ante Starčević”. U stranku ga je pozvao predsjednik podružnice

VIDEO

Aktualni Mister Hrvatske želi dokazati da nije samo lijep, pa se uključio u kampanju za lokalne izbore 19. svibnja. Bez obzira na rezultate, ne namjerava se prestati baviti manekenstvom.
 Iako nema iskustva u politici, Antonio Šincek (19) postao je predsjednik mladeži samoborske podružnice stranke HSP dr. “Ante Starčević”. U stranku ga je, kaže, pozvao predsjednik podružnice.

- Ponudio mi je da budem dio tima koji želi promjene u gradu. Svidjeli su mi se njihovi planovi jer je baš to ono što nedostaje gradu u kojem živim. Odmah sam pristao - objasnio je tamnoputi maneken kojemu je najveća potpora supruga Patricija (19).

Dodao je kako su mu stariji članovi rekli da se ne brine što dosad nije bio u politici. Uvjerili su ga kako će sve prepreke svladati uz njihovu pomoć. 
Antonio, koji živi u Strmecu Samoborskom, smatra da su ga odabrali jer je popularan među mladima. Nakon imenovanja upoznao je i predsjednicu stranke Ružu Tomašić (57). Političarka ga je, tvrdi, oduševila.

- Jednostavna je, simpatična i pristupačna. Ima sve karakteristike vođe - kaže maneken.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ruža Tomašić ističe kako se nije miješala u biranje Antonija za predsjednika samoborske mladeži njezine političke stranke.

- Sve odluke o novim članovima prepustili smo lokalnoj razini. Nakon što su se odlučili za Antonija, morala sam ga i upoznati. Pristojan je mladić - pohvalila je novopečenog političara Tomašić koja će Hrvatsku zastupati u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Iako je prije samo dva mjeseca na skupu u Slatini izjavila da je “Hrvatska za Hrvate, a ostali su gosti”, Antonija, kojem je otac Nigerijac, a majka Hrvatica, Ruža smatra pravim Hrvatom.

- Gosti su svi koji ne poštuju našu domovinu i zakone, a Šincek sigurno nije jedan od njih. On voli Hrvatsku i ljude poput njega itekako trebamo - objasnila je bivša policajka.


Dodala je kako je u posljednje vrijeme dobila puno poruka potpore od ruske, ukrajinske i mađarske nacionalne manjine. Iako s kolegama sudjeluje u kampanji, Antonio se ipak ne namjerava baviti politikom.

- Možda bih trebao više proučavati posao političara, ali ne stignem od obaveza. Cijele dane provodim na snimanjima za editorijale ili nosim revije - kaže aktualni Mister.


Zbog toga ga poslije posla najviše veseli druženje s petomjesečnim sinom Noom. Maneken je odbacio tvrdnje da se u stranku učlanio jer su mu ondje obećali posao. O tome, kaže Antonio, ni s kim nije razgovarao niti se tome uopće nada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...