Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Apokalipsa je pred nama, kojoj se strani mislite prikloniti?

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Svemogući Apocalypse, s moćima kojima se niti jedan mutant ne može oduprijeti, prijeti Zemlji. U tom pohodu, na njegovu će stranu stati mnogi mutanti. Koju stranu ćete zauzeti vi?

Dok gledamo kako se 'Kapetan Amerika: Civilni rat' polagano povlači iz kina, novi 'moderni klasik' se sprema zauzeti njegovo mjesto. 'X-Men: Apocalypse', finalni nastavak serijala koji je otpočeo još 2011. godine filmom 'X-Men: Prva generacija' napokon je dosegao svoj vrhunac. Konačna generacija je tu.

Pogledajte video

Apocalypse, pravim imenom En Sabah Nur (Oscar Isaacs), mutant je neopisive moći, oslobođen 1983. poslije stoljeća zatočeništva. Bijesan zato što ljudi više ne štuju mutante, Apocalypse sa svojom četom gnjevnih mutanata, uključujući i razočaranog Magneta, kreće u pohod kako bi uništio čovječanstvo i utemeljio novi svjetski poredak.

Pogledajte Magnetov bijes

Magnetovo prihvaćanje Apocalypseove ponude, da mu se pridruži kao jedan od četiri jahača Apokalipse, natjera Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) i Profesora X-a (James McAvoy) da uz tim mladih X-Mena u epskoj borbi protiv na prvi pogled nezaustavljivog neprijatelja probaju zaustaviti globalno uništenje.

Krajnji komad slagalice koja je počela prije pet godina, 'X-Men: Apocalypse', pogledajte već danas u svim kinima, u distribuciji Blitz filma.

Tema: FILM

Komentari (13)
  • Svojoj!

    25. 5. 2016,   20:48
  • već mi je puna kapa tih x-mena, ima previše nastavaka

    29. 5. 2016,   08:38
  • Žene će donijeti odluku, koju stranu odabrati. :))(msg)

    25. 5. 2016,   21:36