Obavijesti

Show

Komentari 2

Apokalipsa: Pripremimo se za neizbježan sukob pred nama

Apokalipsa: Pripremimo se za neizbježan sukob pred nama
6

Kada nezaustavljiva sila krene u svoj zlokoban pohod na čovječanstvo, samo će šačica superheroja stati na njen put. Jer oni razumiju da su naša jedina i posljednja nada

VIDEO

Deveti po redu film iz Marvelovog mutantskog svemira, 'X-Men: Apocalypse', dobio je za Super Bowl još jedan odličan foršpan. Film, koji je nastavak filma 'X-Men: Dani buduće prošlosti', s nestrpljenjem očekuju mnogobrojni fanovi stripovskih superjunaka diljem svijeta.

Kako smo već prije napisali, glavni negativac ovog dijela spomenut je u samom naslovu filma, Apocalypse (Oliver Isaacs), a imali smo priliku nakratko upoznati ga u odjavnoj špici filma 'X-Men: Dani buduće prošlosti' .

Apocalypse se prvi put poja­vio 1986. godine u stripovskom serijalu X-Factor kao vođa skupine mutanata pod i­menom Alliance of Evil. Kako je prolazilo vrijeme, Apocalypse, pravim imenom En Sabah Nur, predstavljen je kao najmoćniji mutant.

U ovom dijelu X-Mena, Apocalypse se budi poslije tisućljetnog sna i formira tim moćnih mutanata, u­ključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Po Apocalypseovoj volji, njegovi 'Jahači apokalipse' trebaju 'pročistiti' čo­vječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, s Apocalypseom na čelu.

Apocalypse

Takvim protivnicima usprotiviti će se Raven (Jennifer Lawrence) i Profesor X (James McAvoy), uz grupu mladih X-Mena kako bi zaustavi­li sveopće uništenje i spasili čovječanstvo od propasti. Redatelj filma opet je Bryan Singer, dok su scenaristi Michael Dougherty i Dan Harris.

X-Men: Apocalypse u hrvatska kina stiže krajem svibnja ove godine, u distribuciji Blitz Film i Videa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...