Obavijesti

Show

Komentari 0

Aquarius: U subotu vas čeka show koji ne smijete propustiti!

Aquarius: U subotu vas čeka show koji ne smijete propustiti!
1

Za glazbeni dio večeri i puštanje samo najbolje od aktualne svjetske glazbe zaduženi su DJ-i: Martyn Negro i Matroda.

VIDEO

MRKLI MRAK je... MRAK! - Upravo takvo iskustvo očekuje svakog tko se u subotu (22.02.2014.) zaputi prema klubu Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu, ali tu je još jedan poseban razlog zbog kojeg jednostavno morate doći i svojim očima se uvjeriti zašto je Aquarius u subotu "the place to be".

Poseban spektakl večeri i u Zagrebu uopće bit će ekskluzivni live show u kojem će nastupiti "THE LIQUIDATOR" - multifunkcionalni LED osvijetljen robot od 3 metra visine s pištoljima na CO2 i mnoštvom iznenađenja. 100 MW laseri, CO2 pištolj i pirotehnika u hodu odnosno plesu jasno govore da je ovo live performance kojeg nitko neće zaboraviti, pravi tornado svježine na klupskoj sceni. - Show koji se NE PROPUŠTA!

Mrak je strašan. Mrak je nešto u što se bojimo ulaziti sami. Mrak označava i nešto nepoznato, neistraženo, misteriozno, a tim više još i privlačnije, uzbudljivo, nabijeno nekakvim seksepilom i trncima koji prožimaju tijelo. Spojite sve najbolje od mraka, pa zatim energiju klupskog programa Funhouse i dobivate najbolju moguću kombinaciju za vikend izlazak. Što još reći osim - mrak je MRAK!

Pripremite se za pravi pravcati MRKLI MRAK na velikom A2 podiju Aquariusa. Nije šala... Sprema se poseban vizualni spektakl / light show kakav je rijetko viđen na ovim prostorima, ali i doslovce "MRKLI MRAK", a kad se isti dogodi dobro je pri ruci imati nekakvu svjetiljku ili još bolje - mobitel, smartphone ili neki drugi gadget koji zatim namjestite na najjače i svi ruke u zrak. Stvaranje povijesti s plesnog podija biti će pod naznakom "u tijeku". Tko je prošle godine doživio premijerni nastup ovog gigantskog robotskog nastupa na Funhouse programu u Aquariusu, znat će da je klub od početka večeri do samog jutra bio krcat; dapače, bilo je toliko interesa da se tražila ulaznica više, a svi prisutni su posvjedočili apsolutnom vizualno-glazbenom spektaklu koji će se i ove godine ponoviti uz još više energijom nabijeni show.

Za glazbeni dio večeri i puštanje samo najbolje od aktualne svjetske glazbe zaduženi su DJ-i: Martyn Negro i Matroda. Za ovaj vikend pripremaju nešto posebno, mrak.. MRKLI MRAK!

Vrata kluba Aquarius A2 ove subote (22.02.2014.) otvaraju se u 23h i mrak zabava traje dokle god je mraka tj. ne svane zora.

Welcome to Funhouse!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu