Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Arnerić odlazi u Indiju: 'Želim iskusiti strog asketski život...'

None Foto: Slavko Midzor/PIXSELL 3

Nakon što je u ožujku ove godine bila na rubu smrti, Arnerić se oporavila, u međuvremenu je glumila i u kazališnoj predstavi 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo', a sad je najavila kako odlazi na putovanje u Indiju

Glumačka zvijezda bivše države Neda Arnerić (66) odlučila je otići u Indiju. U intervjuu za srpski 'Hello' glumica je otkrila zbog čega se odlučila na tako daleki put i kakvi su joj planovi za dalje. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Želim iskusiti strog asketski život. Kad nastupe pauze pritajim se tako i radim neke druge stvari - izjavila je Arnerić koja će morati postiti, svakodnevno se moliti, nositi pohabanu odjeću te jesti samo jedan obrok na dan. 

- Maštam o penziji u Alpama, možda napišem i knjigu o svojem životu. Volim raditi mnogo toga, ja sam, recimo, pod stare dane učila strani jezik - dodala je glumica.

VRATILA SE NA POZORNICU Arnerić nakon životne drame: 'Nemojte odustati od ljubavi'

Podsjetimo, Arnerić je bila na rubu smrti u ožujku ove godine, kada ju je Hitna pomoć dovezla na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Arnerić je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, odnosno povišeni krvni tlak, piše Avaz.ba

Boris Scitar/PIXSELL | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Glumica je u bolnici bila 40 dana, nakon čega se uspješno oporavila te najavila povratak na glumačku scenu. U rujnu ove godine vratila se na kazališne daske predstavom 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo', a publika ju je dočekala velikim pljeskom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (15)
  • Kad starci polude... Super film...

    8. 11. 2019,   09:59
  • Želiš okusiti strog asketski život? Dođi u Hrvatsku i zaposli se u Đuri Đakoviću. Nećeš se razočarati.

    8. 11. 2019,   09:51
  • nisu mi jasni ovi (ove) koje više od silne obijesti ne znaju što će pa - put u Indiju, kod tih indijskih varalica koji inače bogatim Amerikancima prodaju m**a za bubrege. Ili osobe koje su zavedene lažnom nadom. Imao sam susjedu koja je imala bolesnog sina, pa je, nakon svih mogućih pokušaja izliječenja (neuspjelih) otišla u Indiju, pravac kod Sai Babe.... ali umjesto izliječenja, ili bar poboljšanja zdravlja sina, jedini rezultat je bio da je potrošila svu ušteđevinu koju je imala, a nikakve koristi od tog prevaranta nije imala... nažalost, sin joj je uskoro umro.

    8. 11. 2019,   10:06