Obavijesti

Show

Komentari 1

Ashley Graham izlanula se kod Ellen: 'Bit ću mama dječaku...'

Ashley Graham izlanula se kod Ellen: 'Bit ću mama dječaku...'
6

Sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila je sretnu vijest da je trudna. Izjavila je da se osjećaju zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno te da će im život sada biti još ljepši

VIDEO

Plus size manekenka Ashley Graham (32) u braku je devet godina s redateljem Justinom Ervinom (30) i očekuju prvo dijete. Buduća mama dosad nije otkrila spol djeteta na društvenim mrežama iako je svakodnevno aktivna. 

Gostovala je u showu kod Ellen DeGeneres (61), koja ju je ispitivala razna pitanja, a Ashley je što brže trebala na njih i odgovoriti. Pitala ju je tko joj se sviđa, osim njenog supruga, a vesela manekenka rekla je da je to Steve Carell (57) jer je humorističan.

POGLEDAJTE KAKO JE ASHLEY OTKRILA SPOL DJETETA:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a ... 💙 @theellenshow

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Tražila je odgovor i na pitanje ispred koga joj se bilo najteže skinuti, ima li neku tajnu koju je napravila kao tinejdžerica, a da njena mama to još ne zna i slično. Ashley se odlično snalazila i brzo je odgovarala na pitanja. Točnije, radila je upravo ono što je voditeljica od nje htjela - odgovarala je bez puno razmišljanja, govoreći ono što joj prvo padne na pamet. Zatim joj je Ellen postavila pitanje: 

Ashley Graham: Celulit mi još može poljuljati samopouzdanje
Ashley Graham: Celulit mi još može poljuljati samopouzdanje

- Čekaš li djevojčicu ili dječaka? - upitala ju je, a Ashley joj je kao iz topa otkrila spol:

- Dječaka. Bit ću mama dječaku - vrištala je od sreće manekenka, ali ipak u nevjerici jer se izlanula'. Prinova stiže u siječnju. 

Sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila je sretnu vijest da je trudna.

- Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši - napisala je Ashley u opis snimke na kojoj joj se nazire trudnički trbuh.

'Jedva čekam da postaneš majka i naučiš još jedno ljudsko biće da su sva tijela prekrasna', 'Bit ćeš sjajna majka', 'Doslovno mi se suze slijevaju niz obraze dok ovo pišem. Hvala ti što si tako surova, iskrena i stvarna. Zbog ovakvih fotografija više volim i prihvaćam svoje tijelo. Prekrasna si', 'Svaka ti čast na hrabrosti', poručile su joj pratiteljice u komentarima kada je obznanila da je trudna.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

15:21

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin