Obavijesti

Show

Komentari 15

Ashton Kutcher darovao bivšoj pokćerki vilu od 6 milijuna kn

Ashton Kutcher darovao bivšoj pokćerki vilu od 6 milijuna kn
18

Glumac navodno želi prekinuti sve veze s bivšom suprugom i njezinom obitelji, pa se odlučio na ovaj potez. Ashton i kći njegove bivše supruge Demi Moore su kuću skupa kupili 2009. godine

VIDEO

Glumac Ashton Kutcher (40) bio je u braku s kolegicom Demi Moore (55), a ona ima kćeri Rumer (30), Tallulah (24) i Scout (27) s bivšim mužem Bruceom Willisom (63). Ashton je s nekadašnjom pokćerkom Rumer, s kojom se odlično slagao kao i njezinim sestrama, kupio 2009. vilu vrijednu 971.000 dolara (oko šest milijuna kuna), tvrdi Daily Mail. 

Pixsell

Riječ je o nekretnini u kvartu Hollywood Hills u Los Angelesu, a Kutcher i Demina kći su nad njom podijelili vlasništvo. Glumac, kako piše Daily Mail, želi prekinuti sve veze s bivšom suprugom i njezinom obitelji, pa se odlučio na ovaj potez. Usto, Rumer, koja se kao i njezini roditelji i sestre bavi glumom, predala je sudu dokumente koji pokazuju da su ona i bivši očuh okončali dogovor o suvlasništvu nad kućom. 

Reuters

No nije poznato je li Ashton tražio novac za svoju polovicu vile, ali na stranici za prodaju nekretnina piše da je vila nedavno prodana za 572.000 dolara (oko tri milijuna i 600 tisuća kuna). Navodno je Kutcherova supruga, glumica Mila Kunis (35) morala potpisati dokumente za predaju kuće Rumer jer je udajom dobila pravo suvlasništva nad njom. 

Ashton i Demi su iznenadili brojne fanove i prijatelje kada su započeli svoju vezu 2003. budući da je razlika u njihovoj dobi 16 godina. Vjenčali su se u rujnu 2005. pred 150 članova obitelji i prijatelja, a na svadbi je i bio i Demin bivši suprug Bruce. 

Twitter

Glumački par se razveo u studenom 2013. zbog nepomirljivih razloga, a Kutcher je i prije nego je sve okončao s Demi ušao u vezu s Milom. Ashton i Kunis imaju kćer Wyatt (4) i sina Dimitrija (2). 

VIDI OVO: Ovi slavni parovi su se bez srama svađali pred svima!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...