Obavijesti

Show

Komentari 65

Astrologinja: Nuša i Mijo imaju kemiju, a Nikolina je posesivna

Astrologinja: Nuša i Mijo imaju kemiju, a Nikolina je posesivna
22

Došao je Mijo, a djevojke su mu prepričavale svoj dan s astrologinjom. 'Rekla je da ćeš me ženiti i da ću ti roditi troje djece', rekla mu je Nuša i nasmijala sve

VIDEO

Nakon odlaska Andree i Mije na spoj cure ipak malo bile zabrinute da će se Andrea vratiti s ružom.

- Nadam se da će Mijo danas shvatiti kako ona nije za njega - govorila im je Barbara, a Emily je komentirala kako su glasovale da Andrea ide na spoj, a sad više nisu bile zadovoljne tom odlukom. Ubrzo je u dnevnu sobu ušetala astrologinja Anđelka Subašić i oduševila djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Mijo je odveo Andreu na uistinu poseban spoj - sjedili su jedan nasuprot drugog i opisivali se, a iza zastora je bio crtač koji ih je prema njihovim opisima crtao!

- Bilo mi je jako lijepo čuti kako me opisuje, to mi je baš godilo - rekla je Andrea. U vili je Anđelka počela s Mijinom natalnom kartom, a djevojke su pozorno slušale. Anita je bila sljedeća i složila sa sa svime što je astrologinja rekla o njoj, a Mihaela je bila prilično u panici.

- Što ako kaže nešto što još ni sama ne znam o sebi, a možda me to cijeli život koči? - mučilo je Porečanku, kojoj je Anđelka rekla da postoji jaka privlačnost između Mije i nje. 

Andrea je dotad opisivala Miju, a Anđelka je za Nikolinu rekla da je posesivna i ljubomorna dok je Nuši objasnila kako Mijo i ona imaju iste ciljeve u životu te da je seksualna privlačnost među njima vrlo jaka.

- Mijo je rođen 7. 1. , a Nuša 1. 7. Oni su stvoreni jedno za drugo, mi ostale možemo ići kući, zašto smo uopće došle? - sarkastično je komentirala Silvia. 

Kad su Andrea i Mijo ostali sami, on joj je napomenuo kako ne želi razgovarati o odnosima u kući, nego čuti više o njoj.

- Napokon sam upoznao jednu ljepšu tebe, jednu novu Andreu - rekao joj je Mijo kad je Andrea ispričala nešto više o svojoj DJ karijeri i prošlosti općenito.

- Možda sam očekivala poljubac, ali nije bio trenutak za to - rekla je Andrea. 

Razgovor nasamo s astrologinjom dobile su Nikolina i Anita, a objema im je savjetovala da se jače bore za Miju.

- Njega treba baš osvojiti - rekla je astrologinja Nikolini. U to su vrijeme Andrea i Mijo dobili svoj crtež i komentirali kako je Andrea bolje opisala Miju nego on nju.

- Primijetio sam da je Andrea promijenila ploču, samo mi je teško vjerovati da se netko promijenio preko noći - rekao je. Počeo je koktel party, a Andrea je imala više samopouzdanja nego inače.

- Nitko se ne svađa, nema javnih prozivanja, ali kako se mi gledamo i što zapravo mislimo dok se jedna drugoj smijemo, to je druga stvar - komentirala je Silvia koja već ima ružu. Andrea je ponovno potencirala neku priču o svemu lošem što se dogodilo, no nikome se to više nije dalo slušati. 

Došao je Mijo, a djevojke su mu prepričavale svoj dan s astrologinjom.

- Rekla je da ćeš me ženiti i da ću ti roditi troje djece - rekla mu je Nuša i nasmijala sve. Prvo je zvao Nikolinu na razgovor, a ona je iskreno komentirala: „Nadam se da me Mijo sve razumije jer je meni jako stalo do njega.“

Dotad su djevojke raspravljale o iskrenosti, a Nuša se osjetila prozvanom.

- Od drugih sam cura doznala što Barbara priča o meni po kući i svejedno mi je - rekla je pjevačica, a kad su se vratili Nikolina i Mijo - Anita ga je pozvala na razgovor.

- Htjela sam vidjeti kako to izgleda kad nas dvoje šutimo skupa - rekla je Slavonka, što se Miji jako svidjelo.

Andrea je priznala djevojkama da ima neke osjećaje prema njemu, a kad su se Anita i Mijo vratili u vilu, Barbara ga je zamolila za razgovor jer mu želi otvoreno reći da nisu sve cure iskrene. Kad ju je pitao kako je to zaključila, rekla je: „Našla sam jedan dokaz, dnevnik koji ti još ne mogu otkriti“, a Silvia je komentirala: „Sama nam je Nuša rekla da planira napisati knjigu.“

Uskoro je Mijo pozvao na razgovor Mihaelu, a djevojke su željele doznati što je Barbara pričala s njim, no ona je ostala tajnovita.

- Mihaeli sam htio pokazati da i dalje mislim na nju - rekao je Mijo i donio joj ružu, što je vratilo osmijeh na njezino lice. Julie se nije osjećala dobro i Mijo je otišao provjeriti u sobu je li joj bolje, a kad je vidio da je bolesna, donio joj je ružu u sobu. 

Ružu je čekalo šest djevojaka, a prva ju je dobila Nuša. Uslijedile su Nikolina, Barbara i Anita, a ostale su još čekati Emily i Andrea, koja je iznenada prekinula ceremoniju da bi nešto rekla.

- Htjela bih da moju ružu daš Emily - rekla je i nastavila pričati kako će se i dalje boriti za sebe, pravdu, ljubav i da će uvijek pomagati drugim ljudima.

- Hvala ti na iskrenosti - rekao joj je Mijo i kad je otišla, rekao: „Emily, ova je ruža ionako pripadala tebi.“

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

PRINC HARRY ŠOKIRAO JAVNOST OVIM POTEZOM: 'Ne želim da Meghan završi kao moja majka'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...