Obavijesti

Show

Komentari 181

Atraktivna kći Ene Begović već godinu dana druži se s Franom

Atraktivna kći Ene Begović već godinu dana druži se s Franom
13

Osim fotografijama s Franom, koje objavljuje od 2017., Lana ponosno pokazuje i jednu s majkom, koja je kao bebu drži u naručju. Slika je to nastala u Josipovoj kući na Braču

VIDEO

Bliski prijatelji pokojne dive Ene Begović godinama su njezinu kćer Lanu (18) nazivali majčinom preslikom i njezine osobine uspoređivali s Eninima.

Budući da je Lana Radeljak tek proljetos napunila 18 godina, uglavnom se držala podalje od znatiželjnih pogleda javnosti. Uglavnom je bila s obitelji. Dolazila bi na promocije ili razne projekcije mami u čast i nikad nije davala izjave. Lana je izrasla u zanosnu brinetu i sad se ipak malo odvažila te umjesto s ocem prošetala centrom gradom držeći pod ruku markantnog mladića Frana Ivkovića.

Plaha Lana pohvalila se najužem krugu prijatelja zajedničkim kadrovima s Franom, zbog čega je svi naveliko ispituju znači li to da se i njezin ljubavni status promijenio u zauzetu djevojku. Odjevena po zadnjim trendovima, ali ipak odana klasici, nježno se privila uz Frana i prošetala Zagrebom.

Nije marila za znatiželjne poglede. Osim fotografijama s Franom, koje objavljuje od 2017., Lana ponosno pokazuje i jednu s majkom, koja je kao bebu drži u naručju. Slika je to nastala u Josipovoj kući na Braču. Uspomenu na predivnu majku Lani su njegovali otac, baka i teta Mia, također hrvatska glumica. 

- Prije 18 godina primila sam u naručje ovo dragocjeno čudo - našu Lanu. Prekrasnu, divnu, mirišljavu, maznu, i kako onda, tako i danas, zauvijek povezane, ljubavlju iznad ljubavi - rekla je zaljubljena teta Mia.

Prekrasna Lana neodoljivo podsjeća na pokojnu mamu koja je poginula 15. kolovoza 2000., kad je njezina kći imala samo mjesec i pol. 

Obitelj i Enini prijatelji nerijetko su joj govorili kako je Ena u njezinim godinama bila samozatajna i plaha djevojka koja je u Zagreb stigla s velikim snovima. Prvo je upisala studij prava, no kad bi prošla ispred Kavkaza, graciozna, s dugom plavom kosom i predivnim osmijehom, za njom su se svi okretali. Vrlo brzo je Ena upisala Akademiju dramskih umjetnosti na kojoj je diplomirala 1983. U hrvatskoj je kinematografiji znana kao jedna od najljepših glumica koju su krasile senzualnost i velika karizma.

Mislila je da će njezina karijera biti film, no u potpunosti se posvetila kazalištu. Bila je omiljena u svakom društvu, ali i nesigurna. Voljela se smijati i zabavljati, pa je nerijetko nasmijavala i prijatelje. No kad bi počela osjećati nelagodu, jednostavno bi ustala iz društva i osamila se. Tako se ponašala i kao djevojčica. Prijatelji iz djetinjstva Enu pamte kao veselu i živu djevojčicu koja je dugu plavu kosu plela u pletenice i uvijek nosila hlače. Uživala je u samoći i čitanju knjiga.

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu 'Incident':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba