Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Atraktivne djevojke zavele su Ivana Zaka u pjesmi 'Laku noć'

None Foto: Privatni album 3

Skladbom 'Laku noć', Ivan je predstavio novi glazbeni zvuk i još moderniju produkciju, a dosadašnje iznimno dojmljive spotove, doveo je gotovo do savršenstva...

Dolazak Ivana Zaka na party prepun brojnih ljepotica nije mogao proći nezamijećeno. Atraktivne djevojke tijekom noći su ga stavljale na brojna iskušenja, a on sam nije mogao prepoznati radi li se o snu ili javi. Je li Ivan pokleknuo pred strahovima, iskušenjima i eventualnom požudom, otkrit ćete pogledate li cijelu priču nove pjesme 'Laku noć'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pjesma 'Laku noć' najavljuje moj novi glazbeni pravac i zaokret prema modernijoj produkciji. To je smjer kako će zvučati moje nove pjesme. Volim izazove, posebno kad je glazba u pitanju, tako da ću svoje nove pjesme fanovima predstaviti u novom ruhu. Pjesme će se uskoro naći na novom albumu u izdanju moje diskografske kuće Hit Records - rekao nam je Ivan.

Ovom skladbom, Ivan je predstavio novi glazbeni zvuk i još moderniju produkciju, a dosadašnje iznimno dojmljive spotove, doveo je gotovo do savršenstva.

Foto: Privatni albumI

Pjesma za koju uobičajeno, potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju u svom studiju 'La Bamba', jednostavno ćete, kako kaže, gledati i slušati u jednom dahu.

Kako izgledaju ljubavni izazovi Ivana Zaka, pogledajte u spotu, koji potpisuje, ekipa NN Medie, predvođena redateljem Nemanjom Novakovićem. 

Foto: Privatni albumI

Za nekoliko dana, publika će imati prigodu na tradicionalnim Vinkovačkim jesenima, u četvrtak 13.09., po prvi puta uživo čuti novu pjesmu 'Laku noć', a sve će se nastaviti nastupom u Frankfurtu 29.09..

U međuvremenu Ivan vrijeme provodi u oazi inspiracije i mira, svom glazbenom studiju 'La Bamba', gdje kraju privodi novi studijski materijal.

Foto: Privatni albumI

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.