Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Audrey je bila zaprepaštena time da je smatraju ikonom'

None Foto: Screenshot 5

Bila je vrlo sramežljiva zbog toliko svjetskog uvažavanja. To je zasigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila, kazao je sin preminule glumice, Luca Dotti

Od smrti Audrey Hepburn prošle su 22 godine, no ostala je najveća ikona ljepote u posljednjih 50 godina i jedna od najslavnijih glumica ikad. Njezin sin Luca Dotti (45) kazao je kako Audrey nije vjerovala u to i konstantno je bila iznenađena pozornošću koju je dobivala, piše Daily Mail

- Bila je vrlo sramežljiva zbog toliko svjetskog uvažavanja. To je zasigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila - kazao je Luca. 

Audrey je od rijetkih koji su tijekom svoje karijere osvojili nagrade Emmy, Grammy, Oscar i dva puta Tony, Luca je rekao kako nikad nije imala 'visoko' mišljenje o svom radu i bila je zaprepaštena da je smatraju ikonom i primjerom na više područja. Glumica se nikad nije podvrgnula estetskim operacijama, no njezin sin kaže kako ga ne bi iznenadile neke manje korekcije da je duže živjela. 

- Bila je jako ponosna i sretna zbog starenja i vjerovala je da žene i muškarci ne bi trebali skrivati taj proces nošenjem mladenačke odjeće ili plastičnim operacijama. To je za nju bilo apsurdno jer je smatrala da postoji dobna granica za sve - kazao je Dotti. Dodaje kako su i jedan od razloga Audreyinog niskog samopoštovanja novinski članci koji ju nisu prikazavali toliko savršenom. 

- Imala je velika stopala, veliki nos i male grudi. Nije uopće bila ono što su smatrali prosječno lijepom djevojkom, osobito muškarci - zaključio je Luca.

Komentari (15)
  • Zaista je bila posebna žena, puna stila, šarma i prekrasnog osmijeha

    5. 5. 2015,   22:27
  • Praznik u Rimu mi je najdraži njen film :)

    6. 5. 2015,   08:26
  • "Imala je velika stopala, veliki nos i male grudi" - a ipak je sve bilo baš onako kako treba biti. Prekrasna jednostavna žena.

    6. 5. 2015,   13:11