Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ava: Ako će trebati zube ću u 'Survivoru' prati čak i pepelom

None Foto: Filip Brala/Pixsell 5

Ava Karabatić jedna je od kandidata za hrvatsko-srpski reality show koji će se snimati na Kostariki. Zadranka tvrdi da joj je dosta normalnog života. Želi izazove

Volim izazove i adrenalin, živim za to! Nitko ne bi bio sretniji od mene kad bi me odabrali za kandidata. Meni nije problem prati zube pepelom. Dosta mi je ovog normalnog života, uzbuđeno govori Ava Karabatić (23). Studentica je već bila u showu 'Farma', a sad se nada da će se zaljubiti jer će biti muškaraca iz Hrvatske i Srbije. Osim Ave, na testiranju su bili Mario Valentić, Danijela i Ella Dvornik te Ida Prester i Gala Svilan, koje su odbile ponudu.

- Imam pametnijih stvari od sudjelovanja u showu. To mi je neozbiljno, a imam i obveze na faksu – kaže Gala.

Hrvatsko-srpski 'Survivor' s emitiranjem počinje u siječnju, a snimat će se na Kostariki. Glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić rekla je da su tek krenuli razgovarati s potencijalnim kandidatima. Natjecatelji showa na otoku će 40 dana morati preživjeti jedući kukce, crve i žohare te sve što nađu, a spavat će na plaži. Takvi uvjeti izazov su Danijeli Dvornik.

– Ne znam bih li mogla pojesti kukca, ali čovjek ne bira kad je gladan. Možda bih isprva odbijala, ali na kraju bih popustila – kaže Danijela. Možda joj se u showu pridruži i kći Ella.

Komentari (40)
  • dosta joj je normalnog života?! AHAAAAHHHAAAHAAHAAAA!

    23. 11. 2011,   08:46
  • Dao Bog da vas sve prime i da tamo ostanete.

    23. 11. 2011,   08:41
  • nemojte mi vridjati zadar kad spominjete ovog ridikula da dolazi iz mog grada..ridikul je iz splita samo studira u zadru

    23. 11. 2011,   08:36