Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ava najavljivala striptiz uživo pred kamerom pa ipak odustala

None Foto: Pixsell/kolaž 7

Razjareni obožavatelji nisu bili previše oduševljeni Avinom zafrkancijom pa se starleta i nesuđena predsjednica dan kasnije satima ispričavala pratiteljima

Iako nije uspjela osvojiti naklonost 10.000 svojih fanova koji bi je svojim potpisom podržali te joj osigurali kandidaturu na nedavnim predsjedničkim izborima, čak njih duplo više, gotovo 21.000, strpljivo su jučer buljili u Instagram profil Ave Karabatić (31).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Starleta je danima najavljivala kako će na svojem Instagram profilu vjerne obožavatelje počastiti provokativnim plesom i striptizom. Ali u zakazano vrijeme ipak je objavila snimku jaja koja stoje na stolu. Razjareni obožavatelji nisu bili previše oduševljeni Avinom zafrkancijom pa se starleta dan kasnije satima ispričavala pratiteljima.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

- Malo sam se šalila, ali održala sam obećanje. Odradila sam striptiz pred kamerom, ali su mi društvene mreže ekspresno uklonile snimku. Tko je vidio, vidio je - napisala je Karabatić.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prije dvije godine Ava se naveliko zalagala za legalizaciju prostitucije, a to je pravdala uglavnom ekonomskim argumentima.

'IMA LI NADE ZA NAS' Duet Ave i Pernara: Držali se za ruke pa otpjevali pjesmu...

- Prostituciju bi trebalo ozakoniti i iz ekonomskih razloga, kako bi država ubirala porez. Postoje i psihološki razlozi, a to su pronalaženje i liječenje frustracija. Naravno, kako sam i medicinske struke, znam i koliko je potrebno kontrolirati spolne bolesti - govorila je Ava, koja se u međuvremenu uhvatila i slikanja, pjevanja... Fanovi se slažu, u svemu je dobra, ali u golotinji i skidanju je ipak najbolja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (28)
  • -gotovo 21.000, strpljivo su jučer buljili u Instagram profil Ave Karabatić (31)...............Vau, da mi je mozak samo jednog od njih samo na jedan dan pa da odmorim.

    7. 1. 2020,   18:28
  • Što reci za osobu zenskog spola koja javno preko interneta na svom blogu poziva muske da joj se jave za seks za novu godinu u hotelu..

    7. 1. 2020,   18:38
  • Važno je da nije odustala od obrazovanja i da je sada doktorica znanosti 😁

    7. 1. 2020,   18:40