Obavijesti

Show

Komentari 16

Ava: U 'Parovima' mi je favorit Ivan, njega su najviše istukli...

Ava: U 'Parovima' mi je favorit Ivan, njega su najviše istukli...
10

U reality showu 'Parovi', gdje je Ava među glavnim voditeljicama, nerijetko se događaju masovne tučnjave. Karabatić ne odobrava takvo ponašanje, a osim Požgaja, navija i za Ivana s kojim se ljubila na kauču

VIDEO

Svestrana Ava Karabatić (31) početkom lipnja dobila je posao na srpskoj Happy TV gdje vodi emisiju 'Upoznajte parove'. Nakon što je preuzela voditeljsku palicu, Ava je uvela novitete u show s kojima je, kako kaže, zadovoljna. 

- Dovodim glazbene goste, glumce, pisce, kreatore, političare, a uskoro mi kreće još jedna emisije i radujem se što je ovo prvo ljeto da neću imati slobodnog vremena - rekla nam je Ava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:51

U reality showu 'Parovi', gdje je Ava među glavnim voditeljicama, nerijetko se događaju masovne tučnjave. Jednom prilikom je bivši političar Aleksandar Požgaj (35) zadobio udarce od gotovo svih sudionica showa, Jelena Ilić prijetila je Ivanu Marinkoviću i grebala ga po licu, a samo nekoliko dana nakon Ivana je tuklo nekoliko njegovih cimera iz vile. Ava nikako ne podržava takvo ponašanje. 

- Pomno ih pratim i naravno da, kao netko tko je na fakultetu prošao nasilje, protiv toga sam. Smatram da je jezik najjače oružje i da se sve može riješiti bez tučnjave. Ali stvarnost je drukčija - kaže Ava.

Vila 'Parova' okružena je zaštitarima koji u bilo kojem trenutku mogu prekinuti sukob, ukoliko je do njega došlo. 

- Nasilje je strogo zabranjeno i sve je to psihološka igra - rekla je voditeljica. 

Ava nam je otkrila i tko su joj favoriti u srpskom showu. 

- Vesna Rivas, Aleksandar Požgaj i naravno Ivan Marinković. On je netko tko je pokazao da se zna obraniti i to ne samo nasiljem. Dobio je najviše batina, ali je uvijek na vrhu tablice - kaže Karabatić koja se s Ivanom najviše i zbližila.

Naime, kad je ušla kao gost iznenađenja u vilu, Ava je imala zadatak zavesti Marinkovića, u čemu je i uspjela pa su se ljubili na kauču. 

U 'Parovima' se nalaze i Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74), takozvani kontroverzni par. Za njih Ava kaže da se zaista vole i da ne glume vezu. 

Nedavno je voditeljica uzela kratku pauzu od posla pa je uživala na crnogorskoj plaži u Kostanjici, a pratitelje na društvenim mrežama častila je fotografijama u kupaćem kostimu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju