Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Aviciijev otac o smrti sina: 'To je bilo poput prometne nesreće'

None Foto: 5

Prema našoj teoriji, on nije planirao umrijeti, to je više bilo poput prometne nesreće. Mnoge su mu se stvari dogodile i nakupile te ga dovele izvan kontrole, izjavio je otac Berling

Šveđanin DJ Avicii, pravim imenom Tim Bergling, preminuo je krajem travnja 2018. u 29. godini života. Njegov otac Klas Bergling progovorio je o tragičnom slučaju. 

Foto: Instagram

U intervjuu za 'CNN' Klas je smrt sina usporedio s prometnom nesrećom. 

- Prema našoj teoriji, on nije planirao umrijeti, to je više bilo poput prometne nesreće. Mnoge su mu se stvari dogodile i nakupile te ga dovele izvan kontrole - izjavio je Berling. Njegovo tijelo pronađeno je u Omanu gdje je ljetovao.

Foto: Reuters/PIXSELL/twitter

Nedavno je izašao dokumentarac 'Avicii: True Stories' u kojem se prikazuje njegova mukotrpna borba s ovisnošću o tabletama i anksioznosti koje se nikada nije uspio riješiti. Avicii je prestao nastupati još 2016. zbog problema s anksioznošću, ovisnosti o opioidima i alkoholu. Također se borio s akutnom upalom gušterače koja mu je dijagnosticirana zbog prekomjernog konzumiranja alkohola, a zbog toga je morao ukloniti žučnjak i slijepo crijevo.

- Toliko me sve boljelo, ali svejedno su mi dali te lijekove i rekli da će mi od njih biti bolje. Bili su poput heroina, ali mi nisu pomagali ukloniti bol. Pretpostavio sam da liječnici znaju svoj posao - ispričao je  Avicii u Netflixovom dokumentarnom filmu. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Aviciiju je zbog bolova od gušterače, koji su trajali i po četiri mjeseca, propisan koktel lijekova među kojima je bio i Percocet, opioid koji izaziva ovisnost. 

- Počeo sam piti 20 tableta na dan, a rekli su mi da ne izazivaju ovisnost. Još sam uvijek bio anksiozan, ali sam ponovno počeo s nastupima - rekao je svojedobno DJ. 

POGLEDAJTE VIDEO:


 

 

Komentari (5)
  • zalosno kako god...nadam se da je nasao svoj mir..

    4. 7. 2019,   14:21
  • tolike pare imao, a liječnici ga zeznuli, pa nemreš vjerovat, inače žao mi ga je, vidi se da je bio dobar dečko,i radio vrhunsku glazbu

    4. 7. 2019,   14:47
  • Wake me up when it's all over....

    4. 7. 2019,   14:40