Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Avion sa Šabanovim tijelom je sletio na beogradski aerodrom

None Foto: PIXSELL/kolaž 9

Na aerodromu se nalaze dva pogrebna kombija, a lijes s tijelom pokojnog pjevača nadležne službe odnijet će u kapelu na Novom groblju. Avion su dočekali supruga Goca Šaulić, kćer Ilda Šaulić, Šabanov zet...

Na beogradski aerodrom 'Nikola Tesla' sletio je avion srpske Vlade koji je večeras poletio za Dortmund kako bi se do Srbije transportiralo tijelo pokojnog pjevača Šabana Šaulića, piše Blic. Avion su dočekali supruga Goca Šaulić, kćer Ilda Šaulić, Šabanov zet Zoran Bata Mirković... Na aerodromu se nalaze pogrebni kombiji, a lijes s tijelom pokojnog pjevača nadležne službe odnijet će u kapelu na Novom groblju. Sahrana je sutra u 14.30.

Foto: Privatni albumI

Avion je dočekao i političar Milorad Dodik, koji je nešto prije bio u obiteljskoj kući pjevača.

Podsjetimo, u nedjelju ujutro na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno četvero ljudi. 

Foto: westfalen-blatt.de

Šabanu je zbog nesreće puknula srčana aorta, a od zadobivenih ozljeda, preminuo je u lokalnoj bolnici nekoliko sati kasnije. Tužiteljstvo u Njemačkoj zakazalo je obdukciju pjevačeva tijela za četvrtak, a o tome je naknadno obaviješteno i Ministarstvo vanjskih poslova.

Prema pisanju Kurira, vozač koji je izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo 'kralj narodne glazbe' Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, a ozlijeđen je Šaulićev kum Slobodan Stojadinović jest muškarac A.L. (34) iz Turske. 

Foto: westfalen-blatt.de

Mazda kojom je 34-godišnjak upravljao nije ni u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mjesto boravka u Njemačkoj. Kako prenose srpski mediji, angažirani stručnjaci trebali bi utvrditi na koji način je došao u posjed automobila kojim je navodno uzrokovao stravičnu prometnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban. 

Foto: Instagram

Vozač tvrdi da nije odgovoran za ono što se dogodilo. Kako prenose njemački mediji, za vrijeme tragične nesreće bio je pijan, a vozio je i bez vozačke dozvole. 

 

Komentari (24)
  • A drugi pogrebni za 24 sata

    22. 2. 2019,   01:49
  • "Dva pogrebna kombija" jedan za šabana a drugi?

    21. 2. 2019,   23:35
  • Ubilo ga ono o čemu pjeva cijeli život. E to je vrhunac ironije.

    21. 2. 2019,   23:24