Obavijesti

Show

Komentari 3

Avril Lavigne se vraća: Najgore trenutke je pretvorila u glazbu

Avril Lavigne se vraća: Najgore trenutke je pretvorila u glazbu
13

Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, osjećala sam da mi se tijelo gasi. Kao da se utapam, tonem i samo se trebam gurnuti gore da uhvatim zraka - rekla je pjevačica te dodala da je osjetila kako joj se tijelo 'gasi'

VIDEO

Nakon pet godina pauze, kanadska pjevačica Avril Lavigne (33), koja je poznata po hitovima 'Complicated' i 'Sk8 Boi', vratila se glazbi. Kada joj je 2014. dijagnosticirana Lajmska bolest, pjevačica se gotovo nigdje nije pojavljivala u javnosti.

Čak su kružile priče da je umrla te da ju je 2000. zamijenila dvojnica. Međutim, Avril se konačno vraća na scenu. 

- Pet godina prošlo je otkad sam objavila posljednji album. Provela sam posljednjih nekoliko godina doma boreći se s lajmskom bolesti. To su bile najgore godine mog života jer sam prošla kroz fizičke i emocionalne borbe. Uspjela sam pretvoriti sve to u glazbu na koju sam ponosna - napisala je Avril u otvorenom 'pismu' svojim obožavateljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When it gets fucked up. Don’t ever shut up. You’ve gotta stand up. And fight for it.

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Prvi singl koji će izdati 19. rujna nosi naziv 'Head Above Water'. 

- Ovo je prva pjesma koju sam napisala u krevetu tijekom jednog od najstrašnijih trenutaka u mom životu. Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, osjećala sam da mi se tijelo gasi. Kao da se utapam, tonem i samo se trebam gurnuti gore da uhvatim zraka - rekla je pjevačica te dodala da je osjetila kako joj se tijelo 'gasi'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RDV le 19 Septembre pour le nouveau single « Head Above Water » 😍

A post shared by Avril Lavigne France (@avrillavignefrance) on

- Osjećala sam kao da se utapam. Kao da sam nestajala ispod vode i samo sam trebala izaći po zrak. Kao da sam u rijeci i vuče me struja. Ne mogu disati. Molim Boga da mi pomogne održati glavu nad vodom. Da mi pomogne prebroditi oluju - rekla je Avril. Majka ju je držala tada, u čijim je rukama napisala pjesmu kojom želi ispričati svoju priču.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬💙🎥🌊

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Iako želi ostaviti bolest iza sebe, pjevačica kaže da mora pričati o njoj jer je dio njezinom života, a istovremeno želi i povećati svijest o toj bolesti. 

- Jedan ugriz kukaca može vas jako 'zeznuti' - upozorava Avril. 

25th Race to Erase MS Gala - Los Angeles

Kako kaže, jedva čeka ponovno stati na pozornicu, ali prvenstveno mora paziti na zdravlje jer se još oporavalja. Osnovala je i fondaciju koja će pomagati oboljelima od lajmske bolesti.

- Napravit ću sve da se vratim na pozornicu, da putujem, da vam pjevam, da ponovo radim. No moram uvijek slušati svoje tijelo i držati balans, pa vas molim da budete strpljivi - zamolila je svoje obožavatelje. 

Pre-Grammy Gala & Salute To Industryicons With Clive Davis - LA

Glazbenica je bila u braku s frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom (43), no razveli su se 2015. dok se borila s bolešću. Prije njega, udala se za Derycka Whibleyja (38).

2006 US Weekly Hot Hollywood Awards

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao