Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Baba Roga' se vratila: Stigle su prve fotke iz 'John Wick 3'

None Foto: Niko Tavernise 4

Njegovo puno ime malo tko je bio voljan izgovoriti, pa su značajno češće ljudi o njemu govorili kao o 'Baba Rogi'. Najbolji ubojica u povijesti još će se jednom pojaviti na ekranima

Kako smo pisali prije nekoliko dana, Keanu Reeves vraća se još jednom u ulogu najopakijeg plaćenog ubojice svih vremena, Johna Wicka. No dok je u prva dva filma taj atentator uglavnom vodio pojedinačne bitke protiv samo nekoliko protivnika (ponekad je i nešto više neprijatelja bilo), u trećem filmu borit će se protiv cijele armije negativaca.

ČUVAJ ME S LEĐA Ubojičina žena stiže: Hit Ryana Reynoldsa dobit će nastavak

Ovaj put Wicku će se za petama naći sve ubojice svijeta. Srećom, njegovo prvotno ubojstvo bilo je odgođeno, jer mu je Continentalov upravitelj Winston dao jedan sat da se sabere i pobjegne prije nego što ubojice krenu. Wick je zatim postao 'Excommunicado', to jest izbačen je bio iz hotela Continental te mu je uklonjen pristup svim uslugama te ustanove.

Foto: Twitter/Screenshot

Na vijest da je situacija takva, Wick je krenuo u bijeg, ali kako se nalazi u samom središtu New Yorka, morat će se ozbiljno potruditi kako bi ostao živ. Ipak, sve druge ubojice i plaćenici koji su bili u hotelu Continental i u svjetskom udruženju ubojica dobili su poruku da je Wickova glava vrijedna pravo bogatstvo. Pravo bogatstvo do kojeg neće doći bez borbe.

A prva fotografija sa snimanja novog filma pokazala nam je kako će redatelj Stahelski, koji se vraća i u trećem filmu, jedan dio filma smjestiti i u poznati Chinatown na Manhattanu.

Foto: Facebook/Screenshot

Scenarijem se opet pozabavio David Kolstad, autor oba prethodna filma. Reeves još jednom nastupa u ulozi koja mu je jako lijepo obilježila ovaj dio karijere, kao impresivni John Wick. U sporednoj ulozi ovaj put mogla bi se naći i Halle Berry, ali nije naznačeno kojoj.

'John Wick 3' stiže nam u kina sredinom svibnja naredne godine.

Tema: FILM

Komentari (2)
  • kaj je sad okidač?... ubili su mu omiljenu muhu i ukrali burek...... pa je on pobio 429 ljudi...... jednim metkom

    10. 5. 2018,   11:17
  • sranje od filma, već viđeno u masu sličnih limunada: on sam pobije stotine kriminalaca. Kao u starim, dobrim partizanskim filmovima, kad Bata Živojinović sam pobije stotine Švaba. Dakle, moja preporuka: ne gledati (bar ja neću, a vi kako hoćete).

    10. 5. 2018,   09:33