Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baca se u filmske vode: Princ Charles glumi u James Bondu

None Foto: WPA Pool 5

Ako princu budu trebale poduke iz glume, može se obratiti sinovima Williamu i Harryju, koji su već imali uloge u filmovima

Kad je u lipnju princ Charles (70) posjetio set, raspravljalo se o tome da ga pozovu da bude dio novoga filma o Jamesu Bondu. Ponudili su mu ulogu i sad je sve na njemu, piše britanski The Sun. 

Foto: WPA Pool

Sin engleske kraljice Elizabete II. (93), Charles, mogao bi se malo udaljiti od kraljevskih obveza. Producenti i redatelji novoga filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva 'Bond 25', nadaju se kako će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo ostvariti veću gledanost i potražnju za filmom.

Njegovi sinovi, princ William (37) i Harry (34), već su se okušali u glumi. Imali su ulogu u filmu 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi', ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki. Na društvenim mrežama fanovi kraljevske obitelji šale se kako su trebali dati ulogu bivšoj glumici Meghan Markle (38) jer ipak u tome ima iskustva.

Prince Charles visits the set of James Bond at Pinewood Studios | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Elegantnog i šarmantnog Bonda po posljednji će put glumiti Daniel Craig (51), a partnerica će mu i ovoga puta biti Lea Seydoux (33). Iako se naveliko nagađalo tko će ga zamijeniti kad 'ode u mirovinu', bilo je pravo iznenađenje kad se saznalo da će to biti žena - Afroamerikanka Lashana Lynch (31).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Filmsku ekipu na setu stalno prate razni problemi. Eksplozija u lipnju uništila je dio krova studija i djelići su pogodili člana ekipe. Osim toga, snimanje scena pucanja odgođeno je jer je Craig ozlijedio gležanj u svibnju i morao je na operaciju.

Komentari (8)
  • Lashana Lynch, žena novi James Bond?! Kakva su to trabunjanja? Pa Bond je jedan od zadnjih bastiona koji prkosi sveopćem feminizmu koji se brutalno nameće u svim sferama.

    8. 8. 2019,   10:14
  • Ma koji crni Bond žena? Ovaj moj komentar nema veze sa šovinizmom, već mi ide na živce što se mjenjaju neke stvari koje bi trebale ostati kultne. Kako će se zvati? Jane Bond, a M će biti Chita?

    8. 8. 2019,   10:23
  • želim aston martina!

    8. 8. 2019,   09:40