Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Baca' se u tamburaše: 'Svojoj publici pripremam iznenađenje'

None Foto: PIXSELL/kolaž 7

Puno sam prošao u posljednjih deset godina. Obožavatelji me povezuju sa sudjelovanjem u showovima, ali ono što me najviše obilježilo je pjesma 'Ne govori da me znaš', rekao je pjevač

Osjećam se odlično, starije, rekao bih iskusnije. U ovih deset godina puno  sam toga naučio, naročito kako funkcionira hrvatska glazbena scena. Također sam isprobao puno glazbenih stilova. Baš me zanima što će mi donijeti idućih deset - rekao nam je pop pjevač Bojan Jambrošić (34), koji je ove godine obilježio deset godina svog djelovanja na glazbenoj sceni, povodom čega će 15. studenoga imati koncert u zagrebačkom klubu History.

Obožavatelji ga još uvijek povezuju sa showom 'Hrvatska traži zvijezdu', gdje je pobijedio, ali njemu to ne smeta. Kako kaže, ipak je to njegov početak karijere, ono zbog čega je uspio.

- Iako, nove generacije me pamte po sudjelovanju u nekim novim showovima, primjerice 'Zvijezde pjevaju' i 'Ples sa zvijezdama'. Priznao je kada bi opet dobio poziv u neki show, da bi rado pristao. Želja mu je okušati se u nečem sličnom i steći iskustvo.

Tomislav Miletić/Pixsell | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

- Međutim, pjesma 'Ne govori da me znaš' ipak je ono što me najviše obilježilo. Ovu pjesmu izvodim gdje god da dođem te me po njoj publika najviše pamti - rekao nam je Bojan. Osim uspješne glazbene karijere, pjevaču dobro ide i u scenskim vodama, pa je tako glumio u mnogim mjuziklima.

24 PITANJA ZA BOJANA JAMBROŠIĆA 'Oduvijek sam htio biti kuhar, ali jako sam izbirljiv u hrani'

Bojan trenutno dovršava svoj treći studijski album pop glazbe.

- Nakon toga izlazi nešto drugačije od mene.Predstavit ću album tamburaške glazbe s Tamburaškim orkestrom HRT-a - otkrio je svoje daljnje planove. Također, snima još jednu novu pjesmu, koja je, kako kaže, za njega potpuno drugačijeg stila.

Zagreb: U KD Lisinski održan dobrotvorni koncert na najveće sklonište pasa u Hrvatskoj | Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

- Izvest ću je premijerno na koncertu. Ne bih želio ništa drugo otkriti, jer je to iznenađenje. Ljudima kojima sam je do sada pustio rekli su da im se sviđa, tako da imam dobra očekivanja. Svi su očekivali nešto veselije od mene, uvijek su me pitali kako to da pjevam samo laganice. Na koncertu će uz to biti i gosti iznenađenja. Sve sam pripremio. Želim svojim obožavateljima pokazati kroz što sam sve prošao u ovih deset godina - zaključio je Bojan.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (7)
  • Mnogi lošiji od njega su napredovali nikada to neću shvatiti

    10. 11. 2019,   18:13
  • Neće ni u narodnjacima biti ništa od njega,možda da proba u crkvenom zboru kod velečasnog bi možda napravio karijeru

    11. 11. 2019,   16:39
  • Slusaju ga decki ! Pa i to je ok :)

    10. 11. 2019,   18:33