Obavijesti

Show

Komentari 99

Bačić na udaru kritika: 'Lijepa si, ali zato nemaš skromnosti'

Bačić na udaru kritika: 'Lijepa si, ali zato nemaš skromnosti'
7

Pjevačica često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama kojima dobiva mnoštvo komentara i lajkova, a nedavno je otišla korak dalje pozirajući u trapericama koje imaju rupe na stražnjici

VIDEO

Imaš i stas i glas, ali nemaš skromnosti. Šteta, komentirao je jedan obožavatelj ispod fotografije koju je Lidija Bačić (33) objavila na društvenim mrežama. Iako se pjevačica samo još jednom htjela pohvaliti pratiteljima golišavim selfiejem, ovaj put 'dočekalo' ju je više negativnih kritika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Instagram

- Dobro si to napisao. Lidija ima stas i glas, ali zato joj nedostaje skromnosti - nadovezao se drugi pratitelj, ali se pjevačica nije previše obazirala na negativne komentare nego je svoje pratitelje 'počastila' i videom iz kupaonice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop #lidijavideo

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Pjevačica često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama kojima privlači mnoštvo komentara i lajkova, a nedavno je otišla korak dalje i pozirala u trapericama koje imaju rupe kako bi pokazala golu stražnjicu.

 POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

- Hlače k'o hlače - napisala je Lille na Instagram profilu i kod pratitelja izazvala burne reakcije. Dok su jedni bili oduševljeni, kako su rekli, novim trendom, drugi su komentirali da ipak izgleda malo prevulgarno. Osim fotografije, obožavateljima je pokazala i video koji je dosad pregledalo preko 134 tisuće ljudi. 

Lidijino polugolo izdanje ubrzo je komentirala i pjevačica Anezi (32).

 - Kod mene gotovo ništa nije za osudu. I da se razumijemo, Lili itekako ima vrhunski glas, to je jasno onom koji ima sluha. I, itekako ima i stas, to je jasno svakome tko ima vida. Mislim da je krajnje vrijeme i da bi bilo pošteno da si Lili, uz pjevačica, doda još jednu kategoriju - rekla je Anezi i usput predložila da Lidija svojim zanimanjima doda još jednu titlu, onu animir dame.

Usput je screenshotala i točno objašnjenje te titule.

- Animir dama je osoba zadužena za podizanje nivoa raspoloženja u društvu. Ne baš prostitutka jer ne nudi seksualne usluge, ali veoma provokativnog ponašanja i izgleda - stajalo je u njezinom objašnjenju. Nije trebalo dugo, a da se bivša natjecateljica 'Big Brothera' i 'Gospodina Savršenoga' ne ispriča zbog onoga što je izjavila o svojoj kolegici.

Instagram

- Budući da su, iz moje nebitne opservacije i analize jučerašnjeg 'gologuzog performansa' Lidije Bačić na njenom Instagram profilu, stvari eskalirale u krivom smjeru, javno se ispričavam Lidiji Bačić što sam uslijed šale na svoj i njezin račun o kategorijama koje treba pridodati našem osnovnom pjevačkom zanimanju screenshotala s interneta objašnjenje prijedloga za njenu dodatnu kategoriju - zaključila je Anezi. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...