Obavijesti

Show

Komentari 29

Bada i Toca zajedno ratovali: U noćnoj patroli sam zapucala...

Bada i Toca zajedno ratovali: U noćnoj patroli sam zapucala...
9

To je bila jesen 1990. godine. Krenulo je okupljanje dragovoljaca u mjesnim odborima. Naš je susjed došao kod nas i pitao: 'Tko može braniti u ovoj kući?'. Nas dvoje smo rekli da idemo oboje, kaže nam Bada

VIDEO

Reality zvijezde Blaženka (54) i Tomislav Župan (57) iz Slavonskog Broda, poznatiji kao Bada i Toca, jedni su od favorita u RTL-ovu showu 'Superpar'.

Iako zbog zdravlja više ne mogu sudjelovati u težim fizičkim izazovima, kada su bili mladi i snažni, dragovoljno su branili Hrvatsku. Bada se u ratu, priča nam, hrabro služila puškomitraljezom. Jednom je u noćnoj patroli i zapucala... 

- Koliko se sjećam, to je bila jesen 1990. godine. Nakon Balvan revolucije na cestama, krenulo je okupljanje dragovoljaca u mjesnim odborima. Naš je susjed došao kod nas i pitao: 'Tko može braniti u ovoj kući?'. Nas dvoje smo rekli da idemo oboje - kaže nam Bada.

Slavonka je otkrila i da su tijekom ovog showa ona i suprug dobili status branitelja, nakon što su morali dokazivati sudjelovanje u ratu.

- Sva sreća pa su nam zapovjednici iz rata živi pa su mogli biti svjedoci - dodala je. Bada i Toca, kako su si sami dali nadimke, u braku su 38 godina, a progovorili su i o najtežem dijelu njihove veze. Bračni par imao je 1995. tešku prometnu nesreću u Slavonskom Brodu. 

'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'
'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'

- Došlo je do direktnog sudara, muškarac se zabio u nas. Razbila sam šajbu glavom, kičma mi se rastresla - rekla nam je Bada. Tada nije imala zdravstvenih problema, no šest godina kasnije, jedno jutro ostala je nepokretna zbog posljedica nesreće.

- Odmah sam 2001. imala operaciju u Draškovićevoj, zatim je uslijedilo prohodavanje. I dan danas osjećam posljedice, dio od struka pa nadolje mi uvijek 'žari' - rekla je. Badi i Toci ovo je drugi reality u kojem sudjeluju. Prije 'Superpara' natjecali su se 2017. u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' gdje su ispali na korak do finala. 

- Oboje smo dobri u kuhinji. Ja imam više iskustva, no Toca je dobar u 'odvažnoj kuhinji', odnosno 'izmisli jelo' od onog što ima - smije se Brođanka. Priznaje da bi se rado opet prijavila u neki show.

- Sve je to divno iskustvo, ako bi opet bio nekakav show u kojem bi bilo prikladno da mi budemo, prijavili bi se - iskrena je Bada.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...