Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Badrić iskreno: 'U ljubavnom životu nikako se ne snalazim...'

None Foto: 6

Volim glumiti u svojim spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne filmove i romantične scene. Ali to je tako samo u spotovima, dok je situacija u mom privatnom životu malo drugačija, izjavila je Badrić

Pjevačica Nina Badrić (47) rijetko govori o svojem ljubavnom životu. Pjevačica je nedavno otkrila kako postoji mogućnost da opet kaže sudbonosno 'da', a nakon što je nastupila Music Week Festivalu na Ušću, za Avaz je izjavila kako to baš i neće biti lagano jer nije ekspert u ljubavi. 

Zagreb: Dodjela 17. Story Hall of Fame nagrada | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Volim glumiti u svojim spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne filmove i romantične scene. Ali to je tako samo u spotovima, dok je situacija u mom privatnom životu malo drugačija. Lako mi je glumiti pored profesionalaca u spotovima, odlično se snalazim na setu, ali se u stvarnom životu u ljubavi nikako ne snalazim - izjavila je Badrić koja je spot za pjesmu 'Volim te, volim' snimila sa glumcem Slavkom Sobinom (34). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hellou july ☀️🍀 • • #born4ofjuly 💪🏻💚

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

- Rado bih prihvatila glumiti u nekom filmu ili seriji, ali pod uvjetom da ne moram igrati pjevačicu. Mogu biti majka, domaćica, socijalni slučaj - dodala je Nina koja je jednom prilikom izjavila kako će zauvijek vjerovati u ljubav. Pjevačici pak, najveći strah predstavlja nemoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ona nije jedna od onih žena koje se boje starenja pa odlaze kod estetskih kirurga kako bi proces bio što sporiji.  

ZNA S PHOTOSHOPOM Zaigrala se: Badrić suzila struk i nepažnjom je iskrivila vrata...

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne. Bojim se nemoći, a ne starosti - rekla je pjevačica. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (71)
  • Nisi jedina, puno nas je u tom klubu! :))

    27. 8. 2019,   10:25
  • Dobro je rekla ovo za nemoć i starenje.

    27. 8. 2019,   14:14
  • A ne možeš se u svemu snalaziti svakom nešto šteka u životu.

    27. 8. 2019,   10:13