Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Badrić je dubokim dekolteom odvukla svu pažnju s pjevača...'

None Foto: Instagram/Screenshot 6

Vidi što se razgolitila ova Nina. Cijelo vrijeme gledam u njezin dekolte, ne mogu se uopće skoncentrirati na natjecatelje, komentirala je obožavateljica showa 'Zvijezde - ljetni hit'

Krenula je nova sezona televizijskog showa 'Zvijezde - ljetni hit'. Pozornost publike privukli su Kate Barada (46), poznata pod nadimkom Katica Dizalica, jedina žena u Hrvatskoj koja radi na građevinskoj dizalici, 16-godišnja Lina Pejovska iz Skopja koju su prozvali makedonskom Beyonce, ali i članica žirija Nina Badrić (46).

Foto: Instagram/Screenshot

Pjevačica se u prvoj epizodi natjecateljskog showa pojavila u ružičastom odijelu, a poseban naglasak bio je na njezinom dubokom dekolteu.

BOSA NA POZORNICI Badrić 'izgorjela' na Karibima i zapjevala s Kool & The Gangom

- Vidi što se razgolitila ova Nina. Cijelo vrijeme gledam u njezin dekolte, ne mogu se uopće skoncentrirati na natjecatelje - komentirala je obožavateljica, dok su drugi primijetili kako pjevačici odlično stoji ružičasta boja. 

Foto: Instagram

- Osobno ne volim ružičastu boju, ali Nini baš super stoji. Dobro joj ističe taj preplanuli ten - samo su neki od komentara.

Foto: Instagram

Pjevačica je u posljednje vrijeme zamijenila haljine s muškim odijelima. Na koncertu u Zadru nosila je žuto odijelo, a nedavno se vratila s odmora na Necker Islandu, privatnom otočiću koji se nalazi u sklopu Djevičanskih otoka gdje je proslavila rođendan svoje prijateljice Aleksandre Meljničenko (42). Za proslavu rođendana odabrala je narančasto odijelo pa su se brojni obožavatelji našalili da se stopila s njim. 

Foto: Instagram

- Od sunčanja je izgorjela. Sad je usklađena s narančastim odijelom - našalili su se. Pjevačica još u ormaru ima karirano, šljokičasto i bijelo odijelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (116)
  • i Nina oludila od stare dane,to joj baš nije trebalo,neukusno

    5. 5. 2019,   10:07
  • Nina se nikako sastati s dobrim ukusom a ni s pravim ogledalom da se vidi da joj neke stvari jednostavno ne stoje kako bi trebale 😏

    5. 5. 2019,   10:27
  • Njeno vrijeme je prošlo. Ne kužim šta želi dokazat tim dekolteom?

    5. 5. 2019,   10:11